a-corsair-bejelentette-one-i500-pc-jet

A Corsair bejelentette ONE i500 PC-jét!

A Corsair lerántotta a leplet ONE i500 PC-jéről, mely egy kompakt, élvonalbeli alkatrészekből álló, csúcsteljesítménnyel büszkélkedő erőmű a tartalomkészítők, játékosok és AI téren jártas szakemberek számára. Az elgáns , helytakarékos dijájnnal megáldott ház alá akár egy NVIDIA Geforce RTX 4090 grafikus kártya, vagy egy Intel Core i9-14900K processzor is választható, mindkettő foiyadékhűtéssel. A DDR5 memóriával és 2 TB NVMe SSD tárhellyel kombinálva a Corsair ONE i500 olyan teljesítményt és tárhelyet nyújt, mint ami egy mai csúcskategóriás PC-től elvárható. 

Az OBE i500 30%-al kisebb, mint az átlagos számítógépházak, de ez nincs hatással a teljesjesítményre és nem igényel kompromisszumokat. A modern folyadékhűtés segítségével maximalizálható a grafikus kártya és a processzor teljesítményen, miközben alacsonyabb hűmérsékletet és alacsonyabb azjszintet garantál. 

A karcsú alumínium ház valódi fa - wood dark és wood bright közül lehet választani - panellel rendelkezik, igy gyönyörűen illeszkedik mindenféle környezetbe. A hátsó I/O panelnél érintésérzékelő spot lámpa került elhelyezésre, ami segít megtalálni a csatlakozókat még sötétben is. 

A ONE i500 VGA téren RTX 4080 SUPER és RTX 4090 grafikus kártyákkal választható, B860 chipsettel ellátott micro ATX alaplappal, 1000W-os SFX 80 GOLD tápegységgel. 32, vagy 64 GB DDR5 memóriával 3599 dolláros induló áron. A Corsair két év garanciát vállal új konfigurációira. 

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: