a-corsair-bemutatta-32-gb-vengeance-lpx-ddr4-memoriait

A Corsair bemutatta 32 GB Vengeance LPX DDR4 memóriáit

2019. július 20. Kocsis Bence Memória hírek

A Corsair Vengeance LPX memóriái már régóta kedvelt azok körében, akik magas memória frekvenciára vágynak és ez a hagyomány a 32 GB-os modulok bevezetésével folytatódhat. Az új modulok ugyanazzal a kivitelezéssel és minőséggel rendelkeznek, mint ami a Vengeance névtől elvárható. A memóriákat a legmodernebb, DDR4-es modulokat támogató alaplapokkal tesztelték a kompatibilitási problémák kiküszöbölése céljából. A ramokat tuningra tervezték, így tiszta alumínium hűtőbordával lettek ellátva, emellett több színben kaphatók, hogy megfeleljenek a megjelenéssel kapcsolatos elvárásoknak is.

A gyártó jópár csomagot dob piacra. A 2400 és 2666 Mhz-es modulokból , 1, 2, 4 és 8 darabos csomagok kerülnek a piacra. A 3000 Mhz-es modulokból pedig 1 és 2 darabos csomagok lesznek elérhetőek. Ennek eredményeképp a 4 memóriafoglalattal rendelkező alaplapokba 128 GB, míg a 8 memóriafoglalattal rendelkező alaplapokba 256 GB memória építhető be.

A nagy kapacitású modulok mellett a Corsair piacra dobja a már meglévő Vengeance Pro RGB memóriáinak TUF név alatt szereplő változatát is, melyet 16 GB-os (2 x 8 GB) készletben tesz elérhetővé. Ezek a memóriák természetesen kompatibiliesek a TUF Gaming alaplapokkal. Ezen felül a memóriák kompatibilisek az ASUS Aurora Sync RGB alaplap vezérlőkkel, így az Aurora Sync plugint használva a Corsair iCUE mellett a felhasználók szabadon választhatnak, hogy az RGB világítást milyen módon szeretnék szabályozni.

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: