a-corsair-es-a-ubisoft-fenyarba-usztatja-a-far-cry-6-ot

A CORSAIR és a Ubisoft fényárba úsztatja a Far Cry 6-ot !

2021. szeptember 07. Kocsis Bence Periféria hírek

A Corsair folytatja együttműködését az Ubisoft-al, aminek eredményeképp a Far Cry 6 alatt a játékosok exkluzív dinamikus fényhatásokat tapasztalhatnak, nem csak a képernyőn keresztül, hanem a teljes iCUE ökoszisztéma segítségével is. 

A Far Cry 6 Yara-ában, egy trópusi paradicsomban játszódik, ahol megállt az idő. A Far Cry 6 elkalauzolja a játékosokat egy modern gerillaforradalom adrenalinnal teli világába. Yara diktátoraként ismert Antón Castillo szándékában áll a nemzet korábbi dicsőségének visszaállítása, fiával, Diegóval a jobbján. A játékban a helyi Dani Rojas bőrébe bújhatunk, akivel a Libertad forradalmi csoporthoz csatlakozhatunk , hogy leverjük Antón Castillo elnyomó rendszerét. 

A PC-játékosok a Corsair iCUE szoftverrel kompatibilis perifériákon keresztük a képernyőn túl is megtapasztalhatják a Far Cry 6 akcióit. Akér felfedezünk egy szigetet, robbanás történik, vagy épp előőrsöt szabadítunk fel az egész iCUE ökoszisztéma valós idejű fényefektekkel mossa el a monitor kijelzőjének határait. 

A Far Cry 6 iCUE játékintegráció október 7-én lesz elérhető, a játék megjelenésével egy időben. A Corsair és Ubisoft közös együttműködését ünnepelve a Corsair iCUE kompatibilis termékek webáruházból történő megvásárlásával egy Far Cry 6 digitális példány is a csomag tartalma lesz. Emellett egy esélyt is kapnak a vásárlók arra, hogy megnyerjék a játék által inspirált egyedi PC-t. 

A következő videóban látható a Corsair és Ubisoft együttműködésének eredménye az iCUE kompatibilis eszközökkel:

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: