a-corsair-piacra-dobta-crystal-series-680x-szamitogephazat

A Corsair piacra dobta Crystal Series 680X számítógépházát

2019. március 13. Kocsis Bence Gépház hírek

A Corsair az Air 740 után egy újabb, két kamrás midi-torony számítógépházat dobott piacra, mely már RGB világítással rendelkezik. A Crystal Series 680X fehér és fekete színben érhető el és elől, valamint oldalt edzett üveg lappal rendelkezik, így a négy előre szerelt ventilátor és a később beépített alkatrészek kiváló látványt nyújthatnak.

A ház kétkamrás kialakítású, tehát a tápegység, a kábelesés tetemes része és a merevlemezek egy hátsó kamrába, a szem elől elrejtve kerülnek, így a főbb alkatrészek látványát és a levegő szabad áramlását nem akadályozzák. Négy előre telepített ventilátort kapnak a vásárlók, melyek közül egy CORSAIR SP120 hátul és három LL120 RGB PWM elől kapott helyet. ezek a ventilátorok a Lighting Node PRO hub-hoz csatlakoztathatók és a Corsair iCUE szoftverrel vezérelhetők. 


A Crystal 680X széleskörű hardver kompatibilitással rendelkezik. 330 mm hosszú grafikus kártya és 180 mm magas processzorhűtő szerelhető be, de a vízhűtések szerelmesei számára jó hír, hogy 120, 140, 240, 280 és 360 mm-es radiátorok is használhatók. Ami az I/O panelt illeti, a szokásos csatlakozók mellett megjelent egy USB 3.1 Type-C Gen 2 portis, mely külső kompatibilitás terén tovább növeli a lehetőségeket. A Corsair Crystal Series 680X ára egyelőre nem ismert. Írta: Kocsis Bence