a-corsair-ujdonsagcunamit-inditott-utjara

A CORSAIR újdonságcunamit indított útjára

A CORSAIR a napokban a legfontosabb PC-összetevőinek komoly frissítését jelentette be.Az AF RGB ELITE PWM ventilátor az CORSAIR legnagyobb teljesítményű RGB ventilátora, mely egyesíti az AF ELITE sorozat fantasztikus légáramlását, ventilátoronként nyolc egyedileg címezhető LED-del. A CORSAIR AirGuide technológia a légáramlást egy kúpba koncentrálja, mely a legforróbb alkatrészek felé itányul. A ventilátor sebessége eléri a 2100 fordulat/percet a 120 mm-es modell esetén, míg ez az érték a 140 mm-es változatnál 1700 fordulat/perc. Az FDB csapágyak alacsony zajszintű működést biztosítanak és támogatják a Zero RPM módot is. Az AF RGB Elite ventilátorok egy, vagy többventilátoros készletben kaphatók, utóbbi változatok kiegészítve egy iCUE Lighting Node CORE vezérlővel. 


Az iCUE ELITE CAPELLIX XT és ELITE LCD XT vízhűtásek az új AF RGB ELITE ventilátorokkal lettek felszerelve, valamint előre felvitt CORSAIR XTM70 magas minőségű hövezető pasztával kerülnek csomagolásra. Az ELIVE CAPELLIX XT új stílusban érkezik, 33 ultrafényes LED-del a pumpán, az ELITE LCD XT pedig egy élénk 2,1 hüvelykes IPS LCD kijelzővel van felszerelve, melyen bármi megjeleníthető gif formátumban. A 240 mm-től 420 mm-ig széles választékban érhetők el a modellek, meghosszabbított csőhosszal a könnyű telepíthetőség érdekében. 


Az új H60x és H100x RGB ELITE AIO hűtők két SP 120 RGB Elite ventilátorral lettek felszerelve és kompatibilisek a legújabb Intel és AMD processzorokkal. Az RGB világítás könnyedén vezérelhető az iCUE szoftverrel, vagy kompatibilis alaplapok esetén az 5V-os RGB aljzaton keresztül. 


A 4000D RGB AirFlow és 5000D RGB AirFlow közepes ATX számítógépházak, melyek komoly hűtési potenciállal rendelkeznek a népszerű perforált acél előlapnak köszönhetően. Újdonság ezekben a modellekben, hogy három AF120 RGB ELITE ventilátort és egy iCUE Ligting Node PRO vezérlőt tartalmaznak a csodálatos világítás érdekében. EZen felül hozzáadták a gépházakhoz annak lehetőségét, hogy két 120 mm-es ventilátort rögzítsünk a tápegység burkolatához, hogy a nagy teljesítményű grafikus kártyákat hűthessük. A 4000D és 5000D RGB AirFlow gépházak elérhetők fehér és fekete színben.


Elérhetőség és garancia:

A CORSAIR AF120 RGB ELITE, AF140 RGB ELITE, iCUE ELITE CAPELLIX XT, iCUE ELITE LCD XT, H60x RGB ELITE, H100x RGB ELITE, 4000D RGB AIRFLOW és 5000D RGB AIRFLOW már elérhető a CORSAIR webáruházában és világszerte a CORSAIR partnereinél. Míg az említett hűtésekre és ventilátorokra 5 év garanciát vállal a gyártó, addig a gépházak mellé két év jótállás tartozik. 


Írta: Kocsis Bence