a-corsairbemutatta-feherbe-oltoztetett-rmx-sorozatu-tapegysegeit/2017/07/24

A Corsair bemutatta fehérbe öltöztetett RMx sorozatú tápegységeit

Nem mindenki van oda a fekete tápegységekért, főleg azok nem, akik egyedi színösszeállítást használnak, így pl. fehér számítógépházba fehér radiátorral ellátott vízhűtést, adott esetben fehér hűtéssel ellátott grafikus kártyát szerelnek be. A tápegység sem maradhat ki a sorból ebben az esetben, ami gyakra modolásba torkollik, hisz házilag kell a tápegységet kifeseteni. A Corsair legújabb tápegységei ezt a problémát megoldják, hisz a népszerű RMx sorozat mostantól fehér színben is elérhető 750 és 850W-os névleges teljesítménnyel.

A fehér színvilág nem csak a tápegységben mutatkozik meg, hanem a moduláros kábelezés is fehér színbe öltözött. A tápegység komponenseinek hűtéséről egy 135 mm-es ventilátor gondoskodik, amely képes leállni, ha azt a terhelés mértéke megengedi.

A tápegységek hatékonyságára a 80 PLUS Gold tanúsítvány a garancia, mely a kiváló minőségű komponenseknek (100%-ban japán kondenzátorok) köszönhető. A Corsair esetében egyre inkább megszokott a hosszú garanciális idő, amely ebben az eseten tetemes, 10 év. A gyártó a 750W-os modellt 150, míg a 850W-os modellt170 eurós áron tette elérhetővé.

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: