a-deepcool-bemutatta-ak500-processzorhutojet

A Deepcool bemutatta AK500 processzorhűtőjét

2022. szeptember 20. Kocsis Bence Hűtés hírek

A Deepcool bemutatta AK processzor hűtő sorozatának legújabb tagját az AK500-at, mely a felsőkategóriás AK620 számos tulajdonságát megörökölte. A Deepcool AK500 egy nagy teljesítményű egytornyű megoldás, mely egy méretes hűtőbordával egy egy kimondottan hatékony 120 mm-es FDB ventilátorral rendelkezik. 

Az AK500 öt darab 6 mm átmérőjű réz hőcsővel rendelkezik, melyek kellő mennyiségű hőt képesek felvenni a processzortól ahhoz, hogy egy 240W-os hőelvezetést produkálhasson. A precízen megtervezett Deepcool FK120 ventilátor maximalizálja a légáramlást és a statikus nyomsát, miközben 500 és 1850 RPM között is alacsony zajszintre képes. Az FDB csapágyazás nagyobb stabilitást és megbízhatóságot biztosít hosszú élettartam mellett. A zajszint további csökkentéséhez a gyártó egy L.S.P. adaptert is mellékelt, mely 1550 RPM-en maximalizálja a fordulatszámot. 

A hűtés kiváló kompatibilitással rendelkezik, hisz a ferde, eltolt dizájn 100%-os RAM kompatibilitást biztosít, még a magas hűtőbordával rendelkező modulok számára is. A négycsatornás alaplapok esetében 45 mm a megengedett memória magasság. A teljesen fémből készült rögzítőkeret egyszerű telepítést biztosít az Intel és AMD platformok számára egyaránt. A Deepcool AK500 54,99 eurós ajánlott fogyasztói áron lesz elérhető októbertől. További infókat a gyártó oldalán találtok. Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: