a-deepcool-bemutatta-ch510-mesh-digital-szamitogephazat

A Deepcool bemutatta CH510 MESH DIGITAL számítógépházát

2022. december 08. Kocsis Bence Gépház hírek

A Deepcool bemutatta CH510 MESH DIGITAL közepes torony házát, mely fekete színben érhető el és kiváló komponens kompatibilitással rendelkezik egy modern konfiguráció kiépítéséhez.  

A CH510 MESH DIGITAL az intenzív légáramlásra fókuszál, melynek egyik fő jele a gépház előlapi paneljén elhelyezett dedikált kijelző, mely képes a processzor és grafikus kártya hőmérsékletének kivetítésére. A gépház kivételes hűtési lehetőségeket biztosít, hisz egy időben akár két darab 360 mm-es folyadékhűtéses radiátor szerelhető be. Ezen felül összesen 9 darab 120 mm-es, vagy 5 darab 140 mm-es radiátor számára van hely. Annak érdekében, hogy a számítógépház a lehetőségekhez mérten tiszta maradhasson, a gyártó porszűrőket helyezett el három ponton, melyek könnyedén levehetők és tisztíthatók. 

Grafikus kártya téren nagy kompatibilitás áll rendelkezésre, hisz az akár 380 mm hosszú megoldások is beszerelhetők. Azok, akik folyadékhűtés helyett inkább a levegő mellett teszik le a voksukat, 175 mm a megengedett magasság. Az edzett üveg oldallap egy biztonsági zárat tartalmaz. A beépített grafikus kártya tartó egy állítható megoldás, melynek célja, hogy a méretesebb grafikus kártyák se ereszkedjenek meg ezzel védve magát a videókártyát és az alaplapot. 

A három darab 2,5 hüvelykes meghajtóhelyből kettő az alaplapi tálcán kapott helyet, nyomógombos rögzítési lehetőséggel. A két darab 3,5 hüvelykes keret a PSU burkolat alá került. A gépház előlapi I/O panelén - a már említett kijelzőn felül - USB Type-C és USB 3.0 Type-A portok kerültek, így a felhasználók régebbi és újabb eszközöket is csatlakoztathatnak a számítógépházhoz. 

A CH510 MESH DIGITAL 99,99 eurós ajánlott fogyasztói áron kerül a boltok polcaira januárban. További információkat a Deepcool újdonságáról a gyártó oldalán találtok. 

Írta: Kocsis Bence