a-deepcool-bemutatta-gammaxx-v2-sorozatu-vizhuteseit

A Deepcool bemutatta Gammaxx V2 sorozatú vízhűtéseit

2019. július 18. Kocsis Bence Hűtés hírek

A Deepcool frissítette folyadékhűtés kínálatát a meglévő Gammaxx sorozat újragondolásával és Gammaxx V2 néven dobja piacra. A gyártó az eredeti szériához hasonlóan 120, 240 és 360 mm-es radiátorral szerelt modelleket tesz elérhetővé. 

A Gammaxx sorozatú all-in-one folyadékhűtések magas hűtési teljesítményükről, vonzó megjelenésükről és költséghatékonyságukról ismertek. A Gammaxx V2 sorozat az “Anti-leak Tech Inside” rendszerrel továbbfejlesztette a megbízhatóságot, így a felhasználók élvezhetik az extrém processzorteljesítményt, megbízható működés mellett, ami a processzorra és a hűtésre egyaránt vonatkozik. A radiátorok is ráncfelvarráson estek át, az E-alakú mikrocsatorna konstrukció hatékonyan növeli a hőáramlás hatékonyságát és növeli a termikus érintkezési felületet. 

A vizesblokk és a ventilátorok beépített 12V-os RGB világítási rendszerrel lettek ellátva, mely megkoronázza a hűtés megjelenését. A vízhűtés kompatibilis az RGB világítást támogató alaplapokkal, így a vízhűtés szinkronizálható az alaplappal és az alaplaphoz csatlakoztatott egyéb RGB-s hardverekkel, így a memóriákkal, grafikus kártyákkal és rendszerhűtő ventilátorokkal. 

A Gammaxx V2 sorozat támogatja a legnépszerűbb processzor foglalatokat, így felszerelhető az Intel LGA 20XX, LGA 1366, LGA 115X és AMD AM2, AM2+, AM3, AM3+, AM4, valamint FM1, FM2 és FM2+ foglalatú alaplapokra.  Mindhárom hűtő 120 mm-es RGB ventilátorokkal rendelkezik. Minden egyes ventilátor hat darab RGB LED-et tartalmaz és háromféle effekt produkálására képesek. Ezen felül természetesen fontos a hűtési teljesítmény is, aminek alapköve a PWM vezérlés, ami ebben az esetben támogatott. 

Ami az árakat illeti, a Gammaxx L120 V2 70 dolláros áron kerül a boltok polcaira, míg a Gammaxx L240 V2-ért 90 dollárt, a Gammaxx L360 V2-ért pedig 130 dollárt kérnek el. 

    Írta: Kocsis Bence

    Hozzászólások