a-deepcool-bemutatta-kendomen-szamitogephazat/2015/03/05

A DEEPCOOL bemutatta Kendoman számítógépházát

2015. március 05. Kocsis Bence Gépház hírek

A Deepcool bejelentette Kendomen ATX számítógépházát, mely ATX, micro ATX és mini ITX alaplapokkal rendelkező konfigurációk esetében használható. A klasszikus külső mgött egy kompakt belső elrendezés található, mely rengeteg opcióval rendelkezik a hűtési teljesítmény optimalizálására és a bővíthetőségre.

A Kendomen két darab előlapi 120 mm-es LED ventilátorral rendelkezik, emellett felülre további két darab 120 mm-es modell (vagy folyadékhűtéses radiátor) helyezhető el, hátul pedig egy további 120 mm-es ventilátorhely áll rendelkezésre. A telepített ventilátorok fordulatszáma egy, a házra szerelt szabályzóval emelhető( 2 fokozat + kikapcsolt) , vagy csökkenthető, így választhatunk a tökéletes csend és az intenzív ház hűtés között.

kendoman_ri2

A ház minden részletében a könnyű szerelhetőségre törekszik. A kivágott alaplapi tálca a processzor hűtő házban történő szerelését (165 mm  maximum) könnyíti meg, a kábelrendező nyílások segítenek eltüntetni a tápegység kábeleit a hátsó  mm-es hátsó térben. Az optikai meghajtó és HDD-k sterszám nélkül szerelhetők be a számítógépházba. A Kendomen 3 darab 5,25"-os meghajtóhellyel, 3 darab 3,5"-os kerettel (mely támogatja a 2,5"-os HDD/SSD-ket) és 3 darab 2,5"-os meghajtóhellyel rendelkezik. A 2,5"-os keret eltávolításával akár az alapesetben 310 mm-es videókártya hossz  400 mm-ig támogatott.

kendoman_ri3

A tiszta belsőről a első és alsó panelen elhelyezett szűrők gondoskodnak, amelyek könnyen tisztíthatók. A Kendomen I/O panelján egy darab USB 3.0, két darab USB 2.0, egy audió és mikrofon csatlakozó található.

A Deepcool Kendomen márciusban kerül a boltok polcaira 60 dolláros ajánlott fogyasztói áron.

       

Írta: Kocsis Bence