a-deepcool-bemutatta-mc310-gamer-egeret

A DeepCool bemutatta MC310 gamer egerét

2021. szeptember 30. Kocsis Bence Periféria hírek

A DeepCool bejelentette MC310 gamer egerét, mely egy ultrakönnyű, méhsejt borítású megoldás és mindössze 75 grammot nyom. Az egéren 7 programozható gomb található és RGB világítást is kapott, így tökéletes választás lehet olyan játékosok számára, akik az esztétika mellett a precíz mozdulatok végrehajtását is célként kezelik.

Az alapcsony profilú, szimmetrikus egér a kialakításának köszönhetően a közepes én nagy kézzel megáldott játékosok számára is kényelmes használatot biztosít, ráadásul a méhsejt formájú kivágások a tenyér szellőzését is lehetővé teszik.

A DeepCool MC310 nagy pontosságú, 12800 DPI felbontású optikai érzékelőt kapott, így az agilis követéstől a pontosságig több használati módra is lehetőség van. A PTFE tappancsok az egér alsó részén elősegítik a zökkenőmentes mozgatást, kiegészítésképp a rugalmas, fonott USB kábel tovább csökkenti az ellenállást.

A könnyen használható szoftver segítségével az egér gombai, a DPI felbontás és RGB világítás testreszabható, ezen felül egyéni makrókat is kreálhatunk és minden beállítást profilokban tárol a fedélzeti memória.

A DeepCool MC310 októbertől lesz elérhető 30 eurós ajánlott fogyasztói áron. További információkat a gyártó oldalán találtok.

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: