a-deepcool-piacra-dobja-keret-nelkuli-rgb-s-wifi-vezerelheto-ventilator-keszletet/2018/02/26

A Deepcool piacra dobja keret nélküli, RGB-s, wifi vezérelhető ventilátor készletét!

2018. február 26. Kocsis Bence

A Deepcool piacra dobja ventilátor készletét, mely keret nélküli ventilátorokkal, RGB világítással és Wifi-kompatibilis vezérlővel rendelkezik, ami magasra teszi a lécet a konkurens gyártók számára, hisz ilyen újdonság nem igazán található meg a piacon.

A Deepcool MF120 ventilátor készlettel három ventilátort kapnak a vásárlók, melyeknek érdekessége, hogy nem rendelkeznek kerettel, hanem helyette egy alumíniumötvözetből készült vázszerkezet gondoskodik a ventilátor rögzítési lehetőségéről sé természetesen a stabilitásról is. A PWM vezérlésű ventilátorok legalacsonyabb fordulatszáma 500 RPM, , míg a maximum  a 2200 RPM. Az FDB csapágyak gondoskodnak a kettős pengékkel ellátott ventilátorok stabil működéséről.

Ami a legnagyobb érdekesség, hogy a Deepcool MF120 ventilátorokhoz mellékelt vezérlő wifi-n keresztül képes mommunikálni az okostelefonokkal (iOS és Android operációs rendszereken is rendelkezésre áll alkalmazás), melynek segítségével a ventilátor sebessége és az RGB világítás is állítható. A vázon elhelyezett RGB LED-ek 1,67 millió színt képesek kikeverni számunkra. Öt beépített fényhatás közül választhatunk, ezen felül 36 további világítási módot csalhatunk elő.

A Deepcool ventilátor készlete áprilistól lesz elérhető. Aki nagyon várja az újdonság érkeztét, az magas árral számoljon, hisz a gyártó 110 dolláros ajánlott fogyasztói árcédulát biggyeszt a termék dobozára.

További információkat a gyártó oldalán olvashattok!  

Írta: Kocsis Bence