a-disney-mar-elerheto-a-philips-ambilight-android-televiziokon

A Disney+ már elérhető a Philips Ambilight Android televíziókon

2020. április 09. Herczeg Balázs TV

Miután a Disney streaming szolgáltatása, a Disney+ nemrégiben nyolc új európai országban is elrajtolt, a Philips TV megerősítette a Disney+ alkalmazás elérhetőségét a Philips Android tévék széles választékán - az egyedi, magával ragadó Ambilight technológiájukkal - Németországban, Ausztriában, Svájcban, Olaszországban, Spanyolország, Franciaországban, az Egyesült Királyságban és Írországban. A szolgáltatás 2019 őszén jelent meg Hollandiában, ahol már hatalmas sikereket ért el.

A 2020-as Philips Android tévé modellek tulajdonosai közvetlenül a Smart TV kezdőlapján és a Disney+ alkalmazáson keresztül férhetnek hozzá a Disney+ streaming szolgáltatáshoz. A korábbi Philips Android tévékkel rendelkező felhasználók az új Disney+ alkalmazást a Google Play™ Áruházban találhatják meg, ahol a kedvenceik közé is felvehetik.*.

A Disney+ szolgáltatás előfizetése révén egyszerűen elérhetővé válnak a Disney, a Pixar, a Marvell, a Star Wars és a National Geographic legújabb és korábbi tartalmai egyaránt. A Walt Disney Company egyedi és ikonikus katalógusa több mint 500 filmből, 300 sorozatból és 26 exkluzív, eredeti Disney+ alkotásból áll.

A Philips Ambilight intelligens televíziók az Android TV-vel gyorsabb és jobb szórakoztatási élményt nyújtanak, a Google Play™-en keresztül pedig számos Android alkalmazás elérhető, beleértve Disney+ alkalmazást. 

A Philips TV továbbra is az Android TV operációs rendszer vezető márkája, 2019 óta a pedig a Philips Android TV sorozat a Dolby Vision™ és a Dolby Atmos™ funkciókat is támogatja. A Dolby Vision™, a Dolby Atmos™ és a Philips TV Ambilight funkciójának egyedi kombinációja még magával ragadóbb moziélményt biztosít a Disney+ tartalmak megtekintésére.

Írta: Herczeg Balázs

Főszerkesztő-helyettes, hardver teszter