a-fractal-design-bemutatta-venturi-sorozatu-ventilatorait/2015/02/27

A Fractal Design bemutatta Venturi sorozatú ventilátorait

2015. február 27. Kocsis Bence Hűtés hírek

A Fractal Design bemutatta legújabb, Venturi névre keresztelt vetilátor sorozatát. A Venturi sorozat modelljei rendszerhűtő és processzorhűtő ventilátorok, melyek a gumi rezgéscsillapító bakoknak és a kiváló minőségű elektronikának, valamint minőségi felhasznált anyagoknak köszönhetően ideálisak lehetnek a gépház levegőjének gyors és zajtalan cseréjéhez.

A Venturi sorozat két családból áll. A High Flow ventilátorok a HF-12 és HF-14 modellek, melyek alacsony fordulatszámmal rendelkeznek. Az alacsony fordulatszám ellenére elképesztő mennyiségű levegőt képesek megmozgatni minimális zajszint mellett. A HF-14 két verzióban készült. A normál 140 mm-es megoldás (125 mm-es lyuksor) mellett egy 105 mm-es lyuksorral rendelkező lekerekített modell is készült, mely kompatibilis a 120 mm-es ventilátorok felfogató helyeivel.

hf_14 hf_14
hf_12_2 hp_14_pwm
.

A Venturi High Pressure PWM sorozat a HP-12 és HP-14 modelleket tartalmazza, melyek a PWM vezérlésnek köszönhetően alkalmasak nagy hűtőbordával rendelkező processzorhűtők, különböző folyadékhűtéses radiátorok és számítógépházak hűtésére is. A HP-14 rezgés-csillapító gumi sarkokkal lett ellátva, melynek közepén a normál 125 mm-es lyuksor található, de itt is készült 105 mm-es lyuksorral ellátott változat is.

A Venturi HF és HP ventilátorok májusban kerülnek a boltok polcaira. További információkért látogass el a gyártó oldalára.

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: