a-g-skill-rgb-vilagitassal-ruhazta-fel-az-uj-billentyuzetet/2016/11/13

A G. Skill RGB világítással ruházta fel az új billentyűzetét

2016. november 13. Ficsor Tamás

A G. Skill a múlt hónapban mutatta be a középkategóriában elhelyezkedő Ripjaws KM570 mechanikus billentyűzetét. Most azonban egy látványos frissítéssel ruháztak fel.

A Ripjaws KM570 RGB Mechanikal Gaming Keyboard dizájnját és felépítését tekintve ugyan olyan, mint a "sima" KM570. A különbség a kupakok alatt van. Eredeti német minőségű Cherry MX Red, Blue vagy Brown kapcsolókkal felszerelt billentyűzet mindhárom típus RGB-s változatát kapta. Így a klaviatúrát majd 16.8 millió féle színárnyalatban lehet villogtatni. A széleskörűbb testre szabhatóság miatt szoftveres támogatást is kapott, mely segítségével könnyen beállíthatók például a kapcsolókénti színek, a háttérvilágítás színe és annak módja, a makrók bevitele.

Ezeken kívül gyárilag, az Fn gomb segítségével érhetők el a funkció kapcsolókra tedd Windows applikációk (pl: web, e-mail, számológép) és média vezérlők. Dedikáltan a hangerőszabályzók és a makró rekord kapcsoló kapott helyek a numerikus rész felett. A burkolat alatt dolgozó 32 bites ARM processzorral érhető el a 100% anti-ghosting és 1000 Hz-es válaszidő. A beépített fedélzeti memória segítségével csak 1 profil menthető. A kommunikációt 2 méter hosszú fonott USB kábelen keresztül végzi.

6037o

A Ripjaws KM570 RGB Mechanikal Gaming Keyboard decembertől lesz elérhető 120 $-tól Cherry MX Red és Brown változatokban, míg a Blue-val szerelt variáns csak januárban lesz kapható. E mellett a piros LED háttérfénnyel rendelkező KM570 elérhető a leggyorsabb MX Speed kapcsolóval, aminek ára 110 $.

További információkért látogass el a gyártó weboldalára.

Írta: Ficsor Tamás