a-garett-bemutatta-a-sport-activity-unisex-aktivitasmero-okosorait

A Garett bemutatta a Sport Activity unisex aktivitásmérő okosóráit

2021. november 21. Kocsis Bence Mobil hírek

A Garett Electronics bemutatta legújabb unisex aktivitásmérő okosóráit, a Garett Sport Activity sorozatot. Az emberek egészséges életmódjának fenntartásához elengedhetetlen a megfelelő testmozgás megléte, amely nemcsak az izomzatot és a kondíciót tartja formában, hanem nagyban hozzájárul az emberi test normális működéséhez is. Egyre népszerűbbé vált a tornagyakorlatok otthoni környezetben történő elvégzése, amelynek a hatékonyságát a megfelelő sporteszközök megléte nélkül nehéz mérni. A Garett Sporty Activity okosórák nemcsak az otthoni, hanem az edzőtermi gyakorlatok elvégzése során is hasznos kiegészítőként szolgál.

Aktív felhasználóknak készült

A Garett Sport Activity beépített pulzus- és vérnyomásmérővel, pulzoximéterrel is rendelkezik, valamint légzésgyakorlat üzemmód is található az órán, így lehetővé teszi, hogy odafigyelj az egészségedre. A beépített sportüzemmódok között megtalálható a sétálás, futás, mászás, kosarazás, biciklizés, jógázás, valamint egyéb más edzésformák is. A Garett Sport Activity folyamatosan figyeli a pulzusodat az eltérő edzésüzemmódok bekapcsolását követően, a felgyorsult szívverést figyelve pedig a terheléstől függően elégetett kalóriává konvertálja azt, hogy ellenőrizhesd a hatékonyságod.

Elegáns, unisex kivitelezés

A Garett Sport Activity okosóra modern megjelenése és a széleskörű színválasztéka ideális választássá teszi nőknek és férfiaknak egyaránt. Az aktivitásmérő kiegészítő elérhető fekete, rózsaszín és arany színű változatokban is, amelyekhez illő fekete, bézs és rózsaszín színű cserélhető szilikonpánt társul. Az órák mindemellett egy 1,69 hüvelykes IPS érintőképernyővel rendelkeznek az egyszerűbb navigáció érdekében, továbbá a Sport Activity megfelel az IP67 cseppálló hitelesítésnek is.

Tudja azt, amire szükséged van!

A Garett Sport Activity a beépített Bluetooth 5.1-es kommunikációs kapcsolatnak köszönhetően kompatibilis Android és iOS készülékekkel is, amelyekre a párosítást követően képes értesítéseket küldeni a bejövő üzenetekről, e-mailekről és hívásokról, támogatja a telefonok kamerájának távoli vezérlését, naprakész időjárással kapcsolatos információkat tud megjeleníteni, valamint beépített alvásfigyelővel is rendelkezik.

Elérhetőség

A Garett Activity Sport okosórák már elérhetők Magyarországon is, színtúl függően 21-26 ezer forint körüli árakon. 

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: