a-genesis-bemutatta-thor-303-tkl-silent-switch-gamer-billentyuzetet

A Genesis bemutatta Thor 303 TKL Silent Switch gamer billentyűzetét

2023. március 26. Kocsis Bence Periféria hírek

A Genesis Thor 303 TKL népszerű mechanikus billentyűzet a középkategóriában. Ennek tudatában a gyártó elkészítette a billentyűzet új verzióját, a Thor 303 TKL Silent Switch-et, mely nagyon halk mechanikus kapcsolókkal rendelkezik, ahogy az elnevezése is mutatja. A Genesis Thor 303 TKL Silent Switch egy mechanikus Hot Swap billentyűzet, cserélhető Outemu Peach Silent kapcsolókkal. A gyártótól kapott információk szerint a kapcsolók gyors reakcióidővel rendelkeznek, 2 mm-es aktiválási távolsággal és 40 gramm működtetési erővel, ezen felül 50 millió kattintást kibírnak. A billentyűk 20%-al halkabbak, mint a klasszikus Outemu Brown kapcsolók, ami különösen fontos azoknak a játékosoknak, akik szeretnek éjszaka játszani. 


A billentyűzet intenzív használatra lett tervezve, így alumínium házzal rendelkezik. Ezen felül RGB világítással is rendelkezik, mely fényárt a PRISMO effect gazdagíta. A felhasználók 25 világítási mód közül választhanak, ráadásul saját makrókat hozhatnak létre a letölthető szoftvernek köszönhetően. A Genesis Thor 303 TKL Silent Switch gombjai "Double Injection" technológiával készültek , emellett kiemelkedik a beépített memóriának és multimédiás billentyűknek köszönhetően. Az újdonság csúszásgátló tappancsokkal lett ellátva, ami különösen hasznos az intenzív játékmenetek során. A billentyűzetet úgy tervezték, hogy Andoroid rendszeren, Windows 7, 8 , 10 és 11 alatt is tökéletesen működjön. 


A Genesis Thor 303 TKL Silent Switch mechanikus billentyűzet 74,99 eurós ajánlott fogyasztói árcédulát kapott. További információkat a gyártó oldalán találtok. 

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: