a-hama-ket-uj-urage-periferiaval-bovitette-palettajat/2018/04/12

A HAMA két új uRage perifériával bővítette palettáját

2018. április 12. Kocsis Bence

A HAMA két új uRage gamer perifériát dobott piacra, a Morphmouse egér és cx billentyűzet ráncfelvarrott változatát, így az elnevezésükben mindkét esetben egy 2-es szerepel.

Az URAGE Morphmouse2 egy 7000 DPI felbontású Avago optikai érzékelőt kapott. Az ergonómikus kialakítású egér a játékosok számára lett kifejlesztve. A fémház a stabilitásért felel, míg az uRage Morph² technológia a kényelemért felel. Utóbbi lehetőséget ad arra, hogy egy csavar segítségével az egér hosszát változtassuk, annak érdekében, hogy kézreállóbb legyen. Az egér kapott egy úgynevezett mesterlövész gombot, ami a lenyomás időtartamára csökkenti az egér sebességét, így adott esetben játék közben ebből profitálhatunk. A HAMA uRage Morphmouse2 12000 forintos áron érhető el.

.

A másik újdonság az Exodus Macro2 billentyűzet, mely ideális FPS, RTS, RPG és MMO játékokra egyaránt. A billentyűzet kapott éjszakai módot, azaz a gombok kaptak háttérvilágítást. Az Exodus Macro2 mellé jár 8 extra gomb, melyeket az ASDW és nyílgombok helyére szerelhetünk be kék színben. Támogatott az Anti-ghosting, azaz egyidejűleg több gomb is lenyomható. A makró gombokkal és extra multimédiás gombokkal ellátott gamer billentyűzet 6-7000 forintos áron szerezhető be.


Írta: Kocsis Bence