a-hyte-bemutatta-uj-y-sorozatu-hazat-az-y70-touch-ot

A HYTE bemutatta új, Y-sorozatú házát az Y70 Touch-ot!

2023. november 06. Kocsis Bence Gépház hírek

A HYTE bemutatta Y-sorozatú számítódépházainak legújabb tagját, az Y70 Touch-ot, mely egy megfodó, 14,1 hüvelykes, 1100 x 3840 pixel felbontású kapacitív érintőkijelzőt kapott az oldallapi panelbe integrálva.

Az Y60 nagyobb változataként piacra dobott Y70 Touch 10 pontos érintőkijelzője 283 pixel / hüvelyk felbontású és segítségével a felhasználók a számítógép összerakása után figyelemmel kísérhetik a számítógép működését. 

A HYTE Nexus Touch segítségével testreszabható kijelzőre widgeteket helyezhetünk el, melynek segítségével monitorozhatjuk a rendszer teljesítményét, kitehetünk google naptárat, időjárást, időt, játékokat, gyors jegyzeteket készíthetünk, sőt még Twitch chat-be is bekapcsolódhatunk. 

A ház készítésénél a gyártó figyelt a magasszintű hűtés biztosítására, így az oldalsó és felső panelen 360 mm-es radiátor is elhelyezhető, ráadásul elegendő hely van egy akár 180 mm-es légkavaró beszerelésésre.  A további hűtéskapacitás biztosítása érdekében az alsó részen háron darab 120 mm-es ventilátor helyezhető el, hogy a grafikus kártya közvetlen hűtéshez juthasson. 

Az Y70 Touch négy színkombinációban készült el. A teljesen fehér és teljesen fekete változatok mellett fekete / piros és fekete / fehér változat közül is választhatnak a vásárlók.

A gyártó a házhoz mellékelt egy PCIe 4.0 kábelt, amivel lehetőséget ad a grafikus kártya függőleges elforgatására. Az Y70 Touch kétkamrás kivitelt kapott, hogy elől vitrin-megjelenést adjon, míg hátul kényelmes megoldást biztosítson a kábelrendezés számára. A könnyű bővíthetőség és karbantartás érdekében a felső és oldalsó panel szerszám nélkül eltávolítható. 

A HYTE Y70 Touch már elérhető a tengerentúlon 359,99 dolláros áron, míg Európában várhatóan decembertől lesz megvásárolható 399,99 eurós ajánlott fogyasztói árcédulával. További információkét látogassatok el a gyártó oldalára

Írta: Kocsis Bence