a-hyte-frissitette-folyadekhutes-palettajat

A HYTE frissítette folyadékhűtés palettáját

2024. május 31. Kocsis Bence Hűtés hírek

A HYTE nemrég lépett be az AIO folyadékhűtések piacára, máris bővíti palettáját, hisz bemutatta a 360 mm-es radiátorral rendelkező THICC Q80 Trio és THICC P60 Duo modelleket, az új THICC FP12 ventilátorokra alapozva. A THICC Q80 Trio egy 360 mm hosszú, 52 mm vastagságú radiátorral rendelkezik, mely számos újítást kapott, különös tekintettel a 2. generációs réz coldplate-re, mely megnövelt érintkező felületet és újragondolt áramlási útvonalat kapott, ami jótékony hatással van a hőmérsékletre. A THICC FP12 Trio három darab , egy keretbe intergrált ventilátor hármas, mely kiemelkedő teljesítmény / zajszint aránnyal rendelkezik. A blokk felett egy dupla csuklós szerkezetre szerelve talákható egy 5 hüvelykes IPS kijelző, RGB világítással a hátoldalán. 

A THICC P60 DUO egy 240 mm-es radiátorral rendelkező modell, mely egy ugyancsak egybegyúrt ventilátor megoldást, az FP12 Duo-t tartalmazza. A THICC P60 DUO a Q80 Trio költséghatékonyabb, megfizethető árú variánsa ennek eredményeképp a méretes IPS kijelző lemaradt a vizesblokk tetejéről, de azért helyére egy kimondottan megfogó burkolattal ellátott megoldás került, ami elbűvőlő fényhatásokra képes. A Nexus Link-nek köszönhetően a THICC P60 Duo a teljes rendszer hűtését és világítását képes vezérelni maximum 18 csatlakoztatott eszközig egyetlen porton, vagy akár 36 eszközt Type-C , vagy Type-M csatornákon keresztül. A hűtés fehér (szürkés) és fekete színben lesz elérhető. 

Mindkét modellen alapvetően ugyanazok a ventilátor párosok , illetve hármasok kaptak helyet. A csatlakozásmentes kivitelnek köszönhetően az összeszerelésük nagyon egyszerű és hűtési teljesítményben is nagyot alkotnak, hisz 105,8 CFM légszállításra képesek. 

Mindkét hűtés, illetve a bővítésként szolgáló FP12 Duo és Trio augusztustól lesz elérhető. 

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: