a-kontrolfreek-bemutatja-a-call-of-duty-vanguard-performance-thumbstick-et

A KontrolFreek bemutatja a Call of Duty® Vanguard Performance Thumbstick-et

2021. december 17. Herczeg Balázs Periféria hírek

A SteelSeries, a világ vezető gamer és e-sport márkája a periféria piacon, valamint a KontrolFreek®, a Performance Gaming Gear™ megalkotója bemutatta a Call of Duty® Vanguard Performance Thumbstick® speciális kiadását.

A Thumbstick-et a Call of Duty sorozat legújabb fejezete ihlette, a piros-fekete színséma és a lézerrel vágott Vanguard jelzés pedig életre kelti az ikonikus logót. Az ergonómia tudományát kihasználva, a különleges kiadású kiegészítő javítja a játékmenetet a mozgási tartomány, a kényelem, a kivételes fogás és az irányíthatóság növelésével, miközben maximális pontosságot biztosít.

A Call of Duty Vanguard Performance Thumbstick 10,2 mm-rel megnöveli az eredeti vezérlő karok magasságát a nagyobb ívtávolság és pontosság érdekében, így csökkenti a mozdulatokhoz szükséges erőt, késlelteti a kéz fáradását, valamint segíti a precizitást. Az eredmény a maximális agilitás, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy optimalizálják fogékonyságukat arra nézve, hogy gyorsan meg tudják védeni a frontot, megfordítsák a csaták kimenetelét és örökre megváltoztassák a történelmet a Vanguard második világháborús újragondolásában.

A különleges kiadású Call of Duty Vanguard Performance Thumbsticks 19,99 dollárért elérhető a KontrolFreek.com oldalon. Bónuszként a játékosok támogatásukat fejezhetik ki a Különleges Alakulatok felé egy speciális kiadású KontrolFreek Aviator Weapon Charm segítségével. Minden csomag egy egyedi kódot tartalmaz, amely mér beváltható a www.callofduty.com/redeem oldalon.

Főbb termékjellemzők:

  • A Call of Duty Vanguard specifikus ergonómiai és teljesítménybeli követelményeinek megfelelően tervezték
  • A világ legfejlettebb hüvelykujj-fogantyúi a következő generációs négyágú kialakítással rendelkező konzolokhoz
  • 10,2 mm-rel növeli az ívtávolságot és a mozgás pontosságát
  • Egyaránt elérhető PlayStation 5-re, PlayStation 4-re, Xbox X/S-re, Xbox One-ra

Nagy felbontású képek: https://steelseries.box.com/v/KontrolFreek-COD-Vanguard

Ha szeretnél többet megtudni a KontrolFreek termékeiről, kérjük látogass el weboldalunkra: KontrolFreek.com és írj nekünk Twitter, Instagram, Facebook, Twitch és Discord oldalainkon. #KontrolFreek | #FreakNation

Írta: Herczeg Balázs

Főszerkesztő-helyettes, hardver teszter

Hasonló bejegyzések: