a-lian-li-bemutatta-o11d-evo-rgb-automobili-lamborghini-szamitogephazat

A Lian-Li bemutatta O11D EVO RGB Automobili Lamborghini számítógépházát

2024. június 16. Kocsis Bence Gépház hírek

Az O11D EVO sikerein felbuzdulva a Lian-Li együttműködést kezdett az Automobili Lamborghini-vel és kiadta közepes toronyházát az O11D EVO RGB Automobili Lamborghinit.

Az olasz luxus találkozik a tajvani innovációval, mely egy esztétikailag lenyűgöző, emellett funkcionális számítógépházat eredményez. Az ikonikus Lamborghini logó megjelenik az elülső edzett üvegpanelen, emellett külsőleg a ház többi része is a Lamborghini-t idézi a sárga csíkokkal, karbon betétekkel. Ami érdekesség, hogy nemcsak kívül, hanem belül is találunk a Lamborghini-re utaló jeleket. Ilyen az autó műszerfalára emlékeztető 5 hüvelykes LCD kijelző, mely a hátsó ventilátorhelyet váltotta le. A normál műszerfalhoz képest a sebesség és fordulatszám adatokat GPU és CPU sebességadatokra cseréklték, így a két főkomponenssel kapcsolatos információkat leolvashatjuk, emellett a kijelző színősszeállítása is módosítható.  

A 470 x 280 x 471 mm-es méretekkel rendelkező, kétkamrás dizájn gondoskodik arról, hogy csak azok az alkatrészek jelenjenek meg, melyek látványosak, így a tépegység, merevlemezek, kábelezés a háttérben marad. A ház maximum 455,7 mm hosszú grafikus kártya befogadására képes. A ház 9 db 140 mm-es ventilátort képes fogadni, vízhűtések terén pedig nagy a lehetőségek tárháza. Felül 420 mm-es , alul és oldalt 360 mm-es radiátor helyezhető el. 

További információkat a gyártó oldalán találtok.

Írta: Kocsis Bence