a-logitech-bemutatja-a-dijnyertes-ultrathin-keyboard-ipad-minihez-keszult-valtozatat/2013/02/06

A Logitech bemutatja a díjnyertes Ultrathin Keyboard iPad minihez készült változatát

2013. február 06. Kocsis Bence

A Logitech bemutatta a Logitech® Ultrathin Keyboard minit, a vékony, billentyűzettel egybeépített védőtokot, mely élvezetesebbé teszi az iPad® mini használatát.

A Logitech Ultrathin Keyboard minivel többet hozhatunk ki iPad mini táblagépünkből úgy, hogy nem kell lemondanunk a kis méretéből adódó előnyökről és sikkes formájáról sem: az alkalmazásokat gördülékenyebben használhatjuk, a filmezés és a fotónézegetés nagyobb élmény lesz és a gépelés is egyszerűvé válik.

„Örömünkre szolgál, hogy a Logitech Ultrathin Keyboard Cover díjnyertes formatervét, melyet a szakma széles körben a legjobb hordozható iPad billentyűzetként tart számon, most alkalmazhattuk az iPad minire is” – mondta  Alexis Richard, a táblagép kiegészítők márkafejlesztési igazgatója. „Gondolhatunk a billentyűzetre úgy is, mintha az az iPad minink másik fele volna: ügyes, hét colos kialakításának köszönhetően tökéletesen passzol az iPad mini alakjához, miközben teljes méretű gombokat kínál a kényelmesebb gépeléshez, és még egy csomó helyet is felszabadít a képernyőn lévő tartalmak javára.”

A beépített erős mágnesek segítségével a Logitech Ultrathin Keyboard mini stabilan megkapaszkodik a táblagépen, vékony alumínium fedőlapja pedig passzol az iPad mini formavilágához, és minimális súlya ellenére komoly védelmet kínál. Amikor használni szeretnénk, csak felhajtjuk a Logitech Ultrathin Keyboard mini fedőlapját, és máris ott a beépített Bluetooth® EasyType billentyűzet, amin a megszokott billentyűzetkiosztással találkozhatunk. A kompakt hét colos eszközbe belefért még néhány gyakran használt iPad mini funkció gyorsgombja is, mint például a másolás és a beillesztés. Az Ultrathin Keyboard mini használható olvasóállványnak is, amin könnyedén megtámaszthatjuk az iPad minit, hogy ne kelljen azt kézben tartanunk.

A Logitech Ultrathin Keyboard mini ki-be kapcsoló szolgáltatása felébreszti az iPad minit, amikor a tokot felhajtjuk, és készenlétbe helyezi, ha visszahajtjuk. Ráadásul a billentyűzet elem-élettartama napi két órás használatot feltételezve eléri a három hónapot.

Ár és elérhetőség

A Logitech Ultrathin Keyboard mini európai megjelenése 2013 februárjára várható, ajánlott fogyasztói ára 25 990 Ft lesz. További információ a www.logitech.com oldalon vagy a gyártó blogján.

 

Írta: Kocsis Bence