a-logitech-g-bemutatja-uj-esport-jatekosokkal-kozosen-a-profiknak-tervezett-gamer-egeret/2016/08/16

A Logitech G bemutatja új, eSport játékosokkal közösen, a profiknak tervezett gamer egerét

2016. augusztus 16. Kocsis Bence

A Logitech bemutatta legújabb gamer egerét, a Logitech G Pro-t. Az eSport játékosoknak tervezett egér a Logitech által kifejlesztett legpontosabb optikai szenzorral, egy fém, rugós feszítő-visszalökő rendszerrel és beépített memóriával is rendelkezik. Kényelmes kialakítás, könnyű szerkezet és tartósság jellemzi. A Logitech G Pro tervezését profi eSport játékosok segítették. Külsőre a rágcsáló a népszerű G100 vonásait idézi, mindezt a G303-as modell hihetetlen sebessége és követési pontossága egészíti ki.

A precíz, pixel-pontosságú követésnek kulcsszerepe van egy gyors játékoknál használt egérnél. A PMW3366 szenzor a piacon található legpontosabb és legjobb a laikus rajongók és a profik szerint is. A teljes DPI tartományban (200-12,000 DPI) biztosítja a kivételes követési pontosságot és érzékenységet bármilyen sebességnél.

A Logitech G Pro egérbe épített fémrugós feszítő-visszalökő rendszer növeli a jobb és bal oldali gombok ellenállását és csökkenti a lenyomásukhoz szükséges erőt. Az eredmény gyors és pontos reakciók a legjobb teljesítmény érdekében.

logitech_02

A Logitech G Pro Gamer egeret a lehető legkönnyebbre tervezték a kényelmet, a stabilitást és a követési pontosságot szem előtt tartva. Az egér minden egyes funkcióját alaposan tesztelték a mérnökök, a felszínét egy speciális fedőréteggel vonták be a fogás javítása érdekében. A jobb és bal oldali gombokat egyaránt 20 millió kattintásra tervezték. ez annyit jelent, mintha egy profi játékos napi 10 órát játszana két éven keresztül a hét minden napján.

Mivel a versenyeken használt gépeken nem feltétlenül a játékos által használt eszközök saját szoftverei vannak telepítve, – és az sem biztos, hogy engedik telepíteni – a Logitech G Pro egér beépített memóriájára a gamer elmentheti a saját DPI beállításait, gyorsparancsait és fénytechnikai beállításait a Logitech Gaming Software (LGS) segítségével. Így soha többet nem kell a személyre szabott beállítások hiánya miatt aggódni.

A Logitech G Pro Gamer egér várhatóan 2016 szeptemberétől lesz elérhető Európában, 79.99 eurós ajánlott fogyasztói áron. További információért látogassatok el a www.gaming.logitech.com oldalra.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=THmyKHO0eJk[/youtube]

Írta: Kocsis Bence