a-netgear-bemutatja-uj-wifi-6-es-6e-hozzaferesi-pontjait-es-szolgaltatasait-melyeket-kifejezetten-a-lakossagi-keszulekek-piacara-terveztek

A NETGEAR bemutatja új WiFi 6 és 6E hozzáférési pontjait és szolgáltatásait, melyeket kifejezetten a lakossági készülékek piacára terveztek

2022. december 09. Fenes Kristóf Hálózat

A NETGEAR®, Inc. (NASDAQ: NTGR), az AV-ipari hálózati termékek vezető gyártója bejelentette két új nagy teljesítményű hozzáférési pontjának (WAX628 és WAX638E) megjelenését, melyeket kifejezetten a lakossági készülékek egyedi integrációs piacára terveztek. A kizárólagosan hitelesített integrátorokon és egyedi megoldásokat telepítő szolgáltatókon keresztül értékesített hozzáférési pontok négyéves NETGEAR Insighttal és vállalat ProSupport-szolgáltatással érkeznek.

Egy okosotthon gerincét a kiváló minőségű vezetékes és vezeték nélküli hálózati termékek alkotják. A már meglévő lakossági projekteket és kihívásokat szem előtt tartó termékkínálatra építve a NETGEAR azért fejlesztette ki legújabb megoldását, hogy segítse az integrátorokat és a telepítőket lakossági ügyfeleik további sikeres kiszolgálásában. A lakossági piac új hozzáférési pontjaihoz tartozik a prémium tervezés, a ProSupport-szolgáltatások, valamint a NETGEAR Insight – egy átfogó felhőalapú felügyeleti platform, amely lehetővé teszi a telepítőknek, hogy távolról kezelhessék ügyfeleik hálózatát tabletről, okostelefonról vagy laptopról.

Előnyök a lakossági telepítést végzők számára

A NETGEAR-rel együttműködve az integrátorok és az egyedi telepítést nyújtók a vállalat több mint 25 éves hálózati innovációs és technológiai vezető szerepéből profitálnak. Ezenkívül az integrátorok és az egyedi telepítést nyújtók hozzáférhetnek a hálózattervezést, -kidolgozást és -értékesítést követő támogatási szolgáltatásokhoz, amelyeket egy Ethernet- és WiFi-szakértőkből álló csapat biztosít.

„Ezzel az új, páratlan ajánlattal megduplázzuk az egyedi integrációs piac megerősítésére és a sikerességére tett erőfeszítéseinket, hogy ügyfeleiknek a legjobb szolgáltatást nyújthassák” – nyilatkozta Doug Cheung, a NETGEAR KKV vezeték nélküli termékvonalának igazgatója.

Díjnyertes WiFi

  • Kétsávos (WAX628) és háromsávos (WAX638E) WiFi 6 és 6E hozzáférési pontok – A villámgyors, költséghatékony WiFi hozzáférési pontok a WAX628 esetén1 akár 5,4 Gbps-ig, a WAX638E esetén pedig 7,8 Gbps-ig terjedő sebességet kínálnak.
  • Robusztus WiFi 6 és 6E biztonság – A vállalati szintű biztonsági funkciók biztonságos hozzáférést és alhálózatok létrehozását teszik lehetővé egyedi SSID-kkel és VLAN-okkal – mindezt a NETGEAR Insightban konfigurálva és felügyelve.
  • Mesh-képesség – Nagyobb távolságra terjeszti ki a WiFi-hálózat hatókörét anélkül, hogy Ethernet-kábelezésre lenne szükség, a kábelekkel nem elérhető területeken is.
  • Visszafelé kompatibilis – Bármilyen korábbi generációs WiFi-végpont eszköz csatlakozhat és kihasználhatja a kiváló lefedettség előnyeit.
  • 100%-kal megnövelt átviteli sebesség – A WiFi 6 Release 2 technológia engedélyezi a 160 MHz-es csatorna használatát, ami 100%-kal nagyobb átviteli sebességet eredményez, mint a WiFi 6 Release 1 (80 MHz).
  • Multigigabites sebesség PoE-vel – Egy 2,5 Gbps-os Ethernet-porttal érkezik a PoE++ switchhez kapcsolódó, nem blokkoló kapcsolat létrehozásához. A WAX628 és WAX638E tápellátására ideális NETGEAR switchek az MS510TXM és MS510TXUP megoldások.

Mind a WAX628, mind pedig a WAX638E négy évre szóló NETGEAR Insighttávoli felügyeleti és ProSupport szolgáltatással érkezik, amely szakértői útmutatást nyújt a hozzáférési pontok elhelyezéséhez, az AV- és WiFi-hálózatok tervezéséhez és még sok máshoz. Az új megoldások kizárólag hivatalos NETGEAR-integrátorokon és egyedi telepítést végző szolgáltatókon keresztül érhetők el. Az egyedi lakossági integrációs piacot megcélzó teljes NETGEAR ökoszisztémáról awww.netgear.com/residential oldalon tájékozódhatsz.

Írta: Fenes Kristóf

Hasonló bejegyzések: