a-noctua-bemutatta-chromax-black-processzorhutoit

A Noctua bemutatta Chromax Black processzorhűtőit

2019. október 09. Kocsis Bence Hűtés hírek

A Noctua a napokban bejelentette várva várt all-black verzióit a díjnyertes NH-D15, NH-U12S és NH-L9i processzorhűtőinek. Minden modell megtartja az eredeti változatok tulajdonságait, azzal a különbséggel, hogy teljesen feketébe öltöztek, ami a ventilátorra és a hűtőbordákra és hőcsövekre is egyaránt vonatkozik.

„A vásárlóink már régóta kérnek bennünket, hogy készítsünk teljesen fekete modelleket, de a gyártási folyamat során nehéz volt úgy teljesíteni ezeket az igényeket, hogy közben a ránk jellemző magas minőséget – megbízhatóság és teljesítmény terén – megtartsuk. Sok idő és rengeteg mérnöki munka eredménye a megfelelő bevonó anyag és a gyártási folyamat megtalálása, annak érdekében, hogy a hőteljesítmény ne szenvedjen csorbát. Büszkék vagyunk a végeredményre és bízunk benne, hogy az új chromax.black hűtők megfelelnek a felhasználók elvárásainak” – mondta Roland Mossig, a Noctua vezérigazgatója.

Az új Noctua NH-D15 chromax.clack, NH-U12S chromax.black és NH-L9i chromax.black hűtők azonosak az alap modellekkel, kivéve a már említett fekete beonatú hűtőbordákat, afekete ventilátorokat, fekete anti-vibrációs padokat, rögzítőket, igazából minden elem fekete lett. A bevonó anyag megtalálása után a chromax.black hűtők ugyanazt a hűtési teljesítményt garantálják, mint az eredeti modellek.

Az új hűtők október végén kerülhetnek a boltok polcaira. Ami az árakat illeti, a gyártó az NH-D15 fekete változatának 100 eurós ajánlott fogyasztói árat javasol, míg az NH-U12S-ért 70 és az NH-L9i-ért 50 eurót kérnek majd el.

A három új chromax.black hűtő mellé tartozékként megvásárolhatók a Noctua anti-vibrációs párnái különféle színekben. Ezek kompatibilisek az össze Noctua ventilátorral. Ezen felül a gyártó palettáján találhatók hűtőborda burkolatok is, melyek kompatibilisek az NH-D15 és NH-U12S modellekkel.

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: