a-noctua-bemutatta-fekete-kontosbe-bujtatott-ventilatorat-es-processzorhutojet

A Noctua bemutatta fekete köntösbe bújtatott ventilátorát és processzorhűtőjét

2021. október 13. Kocsis Bence Hűtés hírek

A Noctua a napokban bemutatta díjnyertes NF-A12x25 120 mm-es ventilátorának és NH-U12A processzorhűtőjének fekete változatát, valamint a hozzá illő NA-HC7 és NA-HC8 hűtőborda takarókat. Az új NF-A12x25 PWM chromax.black.swap maradt az eredeti modell főbb tulajdonságainál, úgyanúgy, mint az NH-U12A chromax.black, így a csendes, megbízható teljesítményt ötvözik a fekete megjelenéssel. Ráadásul a fekete köntösbe bújt NH-U12A már támogatja az intel közelgő LGA1700 platformját is.  

A Noctua zászlóshajója, az NF-A15x25 több, mint 100 díjat és ajánlást kapott a nemzetközi hardver weboldalaktól, egy prémium minőségű hűtő. Az új chromax.black.swap kiadás vonzzó , fekete dizájnnal , emellett cserélhető, piros, fehér, kék, zöld, szürke, sárga és fekete rezgéscsillapító párnákat is kapott. A további testreszabás érdekében rendelkezésre álló színes színes kábelek, extra párnák külön szerezhetők be. 

Az NH-U12A számtalan teszten bizonyította be, hogy sok 140 mm-es hűtés szintjét nem csak elér, de még túl is szárnyalja, miközben 100%-os RAM és PCIe kompatibilitással rendelkezik. Az NH-U12A chromax.black a legújabb SecuFirm2 rögzítőrendszerrel érkezik, mely könnyű szerelhetőséget és széleskörű kompatibilitást biztosít, így a régebbi foglalatoktól kezdve, a még meg sem jelent LGA 1700-ig sok-sok alaplapra felszerelhető. 

Az új ventilátor és hűtőborda mellett a gyártó piacra dobta NA-HC7 és NA-HC8 hűtőborda takaróit is melyek az NH-U12A és NH-U12A chromax.black hűtőkre szerelhetők fel. Míg a fehér megoldás, a fekete / fehér színösszeállítású konfigurációk számára használható, addig a fekete változat a színesebb konfigurációkhoz alkalmazható. 

Az NH-U12A chromax.black 119,90 eurós ajánlott fogyasztói árcédulát kap, míg az NF-A12x25 PWM chromax.black.swap ventilátorért 32,90 eurót kérnek el. Az NA-HC7 chromax.black.swap, azNA-HC8 chromax.black és azNA-HC8 chromax.white egységesen 19,90 euróba kerül.Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: