a-noctua-bemutatta-redux-processzorhutojet-es-masodik-ventilator-kiegeszito-keszletet

A Noctua bemutatta redux processzorhűtőjét és második ventilátor kiegészítő készletét

2021. március 16. Kocsis Bence Hűtés hírek

A Noctua bejelentette NH-U12S redux processzorhűtőjét, mely a redux termékcsalád első komplett hűtése. A redux vonal szelleméhez hűen az NH-U12S redux átveszi az eredeti, díjnyertes NH-U12S bevált koncepcióját és megőrzi a legfontosabb tulajdonságait, ami a csendes minőségi 120 mm-es hűtőt, korszerű kiegészítőket, kompatibilis kivitelt és könnyű szerelhetőséget jelenti megfizethető áron. Az NA-FK1 ventilátor készlet a megjelent processzorhűtőhöz amolyan extraként beszerezhető, ha igány van push/pull kettős ventilátoros megoldásra a javított teljesítmény érdekében. 

Az NH-U12S redux ugyanazt a jól bevált hűtőbordát használja, mint díjnyertes, prémium kategóriás társa, mely garantálja a 100%-os RAM kompatibilitást, valamint a PCIe foglalatokkal való összeférhetőséget. Az NF-P12 Redux-1700 PWM ventilátor támogatja az alaplapi autómatikus sebességszabályozást, így terhelés alatt magas hűtési teljesítményt nyújt, alapjáraton pedig suttogóan csendes. A hűtő a népszerű SecuFirm2 rögzítő rendszerrel lett ellátva, mely tartalmazza az előre felvitt NT-H1 hővezető pasztát is. A Noctua új hűtőjére 6 év garanciát vállal. 


Csakúgy, mint a Noctua drágább hűtőinél tapasztalható, a redux változatnál is számíthatnak a felhasználók ingyenes kiegészítőkre a jövőben érkező foglalatokhoz szükséges rögzítés tekintetében, így ez a modell is hosszútávú befektetés, elkísérheti a felhasználót processzor generációkon át. Azok a felhasználók, akik tovább szeretnének javítani az NH-U12S redux teljesítményén, azt negtehetik az újonnan megjelent NA-FK1 készlettel, mely tartalmaz egy második NF-P12 redux-1700 PWM ventilátort , ventilátor klipeket, rezhéscsillapítókat, y kábelt és egy alacsony zajszintű adaptert.  

A Noctua NH-U12S redux 50 dolláros ajánlott fogyasztói áron kerül a boltok polcaira, míg az NA-FK1-ért 17 eurót kérnek majd el. Mindkét termék már elérhető.


Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: