a-noctua-bemutatta-uj-hovezeto-pasztajat-es-torlokendojet

A Noctua bemutatta új hővezető pasztáját és törlőkendőjét

2019. február 01. Kocsis Bence Hűtés hírek

A Noctua bemutatta új hővezető pasztáját, az NT-H2-t, mely a díjnyertes paszta, az NT-H1 következő generációja az előd jól bevált tulajdonságait tovább örökítve. Az előd könnyű kezelhetősége, tartóssága megmarad, hozzá társul egy továbbfejlesztett fém-oxid mikroszemcse keverék a jobb hővezetés érdekében. Az NT-H2 az elődhöz hasonlóan kimondottan tartós megoldás, egy felvitellel akár 5 évig is tudjuk tartani a kapcsolatot a processzor és a hűtő között a kívánt hatásfokkal. 

A gyártó mérései alapján az NT-H2 jobb hűtési teljesítményt tesz lehetővé, ami egy AMD TR4 esetében akár 2 celsius fokot is jelenthet:A törlőkendő mellett a már említett NT-H2 két kiszerelésben válik elérhetővé. A 3,5 g-os tubus mellett egy nagyobb 10 g-os fecskendő is a boltok polcaira kerül. A 3,5 grammos változat a processzor sapka méretétől függően 3-20 alkalomra, míg a 10 grammos kiszerelés 9-60 alkalomra elegendő. Értelem szerűen egy LGA 1151-hez kevesebb paszta kell mind a jóval nagyobb TR4 sapkához. 


A Noctua amellett, hogy megalkotta az új hővezető pasztát egy törlőkendőt is lpacra dobott, mely nagy segítséget jelenthet a processzorok újrapasztázása során, hisz nincs szükség tisztítószerre, vattára és egyéb alkalmatosságokra. Az NA-CW1 készlet 20 darab becsomagolt nedves törlőkendőt tartalmaz, amely jópár alkalomra elegendő. 

Ami az árakat illeti, a 3,5 grammos NT-H2 12,90 eurós, míg a 10 grammos NT-H2 24,90 eurós áron lesz beszerezhető. Ugyancsak új kiszerelés az NT--H1-ből a 10 grammos változat, mely 14,90 euróba kerül, a törlőkendőkért pedig 7,90 eurót kérnek majd el. 

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: