a-noctua-bovitette-chromaxblack-processzorhutoinek-palettajat

A Noctua bővítette chromax.black processzorhűtőinek palettáját

2020. október 28. Kocsis Bence Hűtés hírek

A Noctua kibővítette chromax.black termékvonalát a díjnyertes NH-D15 és NH-U9S processzorhűtőkre alapozva. Ennek megfelelően at eredeti megoldások túlajdonságai megmaradtak, melyek népszerűek voltak a felhasználók kötében, természetesen kiegészítve fekete fentilátorokkal és fekete bevonatú hűtőbordákkal.

"A chromax.black hűtőket nagyon jól fogadták, így örömmel tölt el bennünket, hogy további modellekkel bővíthetjük a palettát" - mondta Roland Mossig, a Noctua vezérigazgatója.

Az új NH-D15S chromax.black és NH-U9S chromax.black fekete bevonatú hűtőbordákkal, fekete ventilátorokkal fekete rögzítőkkel és fekete rezgéscsillapító bakokkal rendelkezik, szó szerint tetőtől talpig feketék. A bevonó anyagnak és a felvitel optimalizálásának köszönhetően teljesítményre és zajszintre megegyeznek az eredeti modellekkel.

Az NH-D15S a díjnyertes NH-S15 aszimetrikus változata, melynek köszönhetően a legfelső PCIe foglalat a microATX és ATX alaplapokon szabadon marad. Ugyanakkor az egy ventilátoros kialakítás garantálja a 100%-os RAM kompatibilitást 65 mm-es magasságig. Azok számára, akiknek elegendő helyük van, a hűtőt kiegészíthetik egy 120 mm-es , vagy egy kerek, 140 mm-es ventilátorral az elülső részen, így tovább növelhető a hűtési teljesítmény. 


Az NH-D15S a díjnyertes NH-D15 aszimmetrikus egy ventilátoros változata. Aszimmetrikus kialakításának köszönhetően az NH-D15S kitisztítja a legfelső PCIe nyílást a legtöbb µATX és ATX alaplapon. Ugyanakkor az egy ventilátor beállítása és a süllyesztett alsó uszonyok garantálják a 100% -os RAM-kompatibilitást a 65 mm magas memóriamodulokkal. Azok a felhasználók, akiknek elegendő helyük van, a hűtőt egy 120 mm-es vagy egy kerek 140 mm-es ventilátorral is frissíthetik az elülső bordakészleten, hogy tovább javítsák a teljesítményt kettős ventilátoros üzemmódban.

Az NH-U9S egy kompakt prémium hűtő a klasszikus 9 cm-es mérethez igazodva. Az aszimetrikus hűtő 5 hőcsővel rendelkezik és egy 95 x 95 mm-es "lábnyomú" kivitelben magas hűtési teljesítményre képes, csendes működés közben. Az NH-U9S a RAM és PCIe bővítőhelyekkel teljes mértékben barátságosan viselkedik még az ITX és micro ATX alaplapok esetében is. A mindössze 125 mm-es magasságú hűtő szinte bármilyen, normál méretű számítógépházba beszerelhető. 


Az új processzorhűtők mellett a NOCTUA piacra dob kiskereskedelmi anti-vibrációs pad készleteket a 200, 140, 120. 92 és 80 mm-es ventilátorokhoz. Minden készlet 16 rezgéscsillapító bakot tartalmaz, mely két ventilátor teljes felszerelését teszi lehetővé.

A Noctua NH-D15S 90 eurós ajánlott fogyasztói árcédulát kapott, míg az NH-U9S 65 eurós áron lesz beszerezhető. A kiegészítő készletekért 7 eurót kérnek el. További információkat a gyártó oldalán találtok. 

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: