a-panram-bemutatta-a-light-sword-memoria-sorozatat/2014/05/09

A PANRAM bemutatta a Light Sword memória sorozatát

2014. május 09. Kocsis Bence Memória hírek

A PANRAM márkanév 1994-ben jött létre, de a mai napig sokak számára ismeretlen, számunkra sem mondott sokat. A Panram főleg OEM piacon volt érdekelt, havi akár 3 milliós darabszámú eladott termékével. A PANRAM most egy új sorozatot mutatott be, melyet Európában először a Caseking disztribútoron keresztül lehet elérni. Ez a sorozat a Light Sword, mely vörös háttérvilágítást kapott, mellyel úgy néz ki mint a legendás fénykard.

Minden egyes memóriamodul speciálisan lett összeválogatva a könnyebb tuning érdekében. A gyártó elmondása szerint például a 2400 Mhz-es modell sebessége könnyedén emelhető 2666 Mhz-re változatlan késleltetéssel anélkül, hogy bármiféle probléma is akadna.

A PANRAM Light Sword támogatja az Intel XMP 1.3 szabványokat és tud Dual Channel, illetve Quad Channel módban is dolgozni (4 modul esetén). A következő hetekben több modell kerül bevezetésre, melyek különböző színű háttérvilágítással, valamint előre beállított órajelekkel rendelkeznek, így a sebesség mellett a felhasználóknak lehetőségük lesz a belső színvilággal harmonizáló modellek megvásárlására.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=S-v0a5F07fw[/youtube]

Az első fecske egy vörös háttérvilágítással ellátott 2 x 4 GB-os kit, mely 2400 Mhz-es órajelen ketyeg. A késleltetési beállítások: CL 11-13-13-35, melyhez 1,65 V feszültség kell. Az alumínium hűtőbordával ellátott memória támogatja az Intel XMP 1.3 szabványt és a Dual Channel módot. Ez a csomag a Caseking kínálatában 69,90 eurós áron érhető el élettartam garanciával.

Forrás: Caseking

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: