a-phanteks-bemutatta-enthoo-pro-2-szamitogephazat

A Phanteks bemutatta Enthoo Pro 2 számítógépházát

2020. július 25. Kocsis Bence Gépház hírek

A Phanteks bejelentette az Enthoo Pro gépházának utodját, az Entho Pro 2-t, mely továbbra is egy teljes torony méretű számítógépház, amit szakemberek készítettek a rajongók igényeinek és visszajelzéseinek figyelembe vételével. 

Az Enthoo 719 belsőre alapozva a 240 x 580 x 560 mm-es méretekkel rendelkező Enthoo Pro 2 kiemelkedő tulajdonságokkal rendelkezik, melyek közé tartozik a 15 ventilátorhelyés a masszív adattárolási lehetőségek. Utóbbi 12 HDD-t, vagy 11 SSD-t jelent és fontos megemlíteni a dual system támogatást is, melynek köszönhetően akár két számítógépet is működtethetünk egy házon belül. Ez annyit jelent, hogy az alap konfiguráció mellett egy ITX rendszert építhetünk be a gépház aljába tápegységgel. Ami a folyadékhűtés támogatást illeti, a nagy belső térnek köszönhetően akár 480 mm-es radiátorokat is beszerelhetünk minden gond nélkül. 

Az előlapi I/O panel rejtett, egy fedéllel lezárható. A fedél alatt 4 darab USB 3.0, egy darab USB 3.1 Type-C, bekapcsoló gomb, reset gomb, Jack csatlakozó, LED mód és LED color gombok kaptak helyet. Az Enthoo Pro 2 és Enthoo Pro 2 Closed modellek a hónap végéig elérhetőek lesznek. Az Entho Pro 2 140 eurós áron kerül a boltok polcaira, míg a zárt változatért 130 eurót kérnek majd el. Bár a házak 130 és 140 eurós ára nagyon barárinak mondható ilyen felszereltség és kompatibilitás mellett, a ventilátorokról a vásárlóknak kell gondoskodniuk, hisz az újdonságok légkavarók nélkül kerülnek a boltok polcaira.  További információkat a gyártó oldalán olvashattok. 
Írta: Kocsis Bence