a-philips-oled-984-elnyerte-a-stuff-magazin-az-ev-televizioja-dijat

A Philips OLED 984+ elnyerte a Stuff magazin „Az év televíziója” díját

2020. január 17. Herczeg Balázs TV

Az amszterdami székhelyű TP Vision örömmel jelenti be, hogy a zászlóshajó Philips OLED+ 984 UHD 4K Android televízió elnyerte a londoni székhelyű Stuff magazin „Az év televíziója” díját. A Philips OLED+ 984 TV négyoldalú Ambilight világítással rendelkezik és a legújabb, harmadik generációs P5 képfeldolgozó processzorral lett felszerelve, amely minden eddiginél valósághűbb szórakozási élményt biztosít az otthoni moziélmény kedvelőinek. A tévékészüléket a TP Vision a legendás brit audió termékekkel foglalkozó Bowsers & Wilkins társasággal együttműködve hozta létre a legkiválóbb hangélmény érdekében. Az OLED+ 984 ellenfelei a Panasonic GZ1500, a Sony XF9005, a Samsung Q90R és a Panasonic GX800 készülékek voltak.

Az év tévéje!

„A Philips zászlóshajó OLED tévéje egyedi és kifinomult vonásokat kapott. A Bowsers & Wilkins-szel történő közös együttműködés a legjobb hangrendszert eredményezte. A négyoldalú Ambilight világítás páratlan nézői élményt tesz lehetővé, a harmadik generációs P5 képfeldolgozó motor pedig a forrástól függetlenül is lenyűgöző képminőséget nyújt, valamint azon néhány eszköz közé tartozik, amelyek teljeskörű HDR és Dolby támogatást nyújtanak.” – írta a Stuff magazin.

A P5 motor 30%-os javulást eredményez a korábbi készülékekhez képest tartalomtól függetlenül, az audiofil közönség számára készült hangrendszer pedig minden felhasználó számára kiemelkedő hangélményt nyújt.

Az év legjobb eszköze! – a közönség választása

A Stuff magazin olvasóközönsége is a Philips OLED+ 984 UHD 4K Android televíziót választotta meg az év legjobb eszközének. A tavalyi év során rengeteg újdonság jelent meg a kereskedelmi piacon, a technológiai iparban pedig új trendek alakultak ki. Új okostelefonok, tévékészülékek, elektromos járművek, okosórák, laptopok és még rengeteg más technikai innováció jelent meg az év során, ezért is megtisztelés a TP Vision számára, hogy a Stuff magazin olvasóközönségének is a Philips OLED+ 984 UHD 4K Android televízióra esett a választásuk.

Írta: Herczeg Balázs

Főszerkesztő-helyettes, hardver teszter