a-philips-televizio-es-audio-het-elismeressel-gazdagodott-a-2020-as-red-dot-dijkioszton-a-kimagaslo-tervezesert-es-kivitelezesert

A Philips Televízió és Audio hét elismeréssel gazdagodott a 2020-as Red Dot díjkiosztón a kimagasló tervezésért és kivitelezésért

2020. március 24. Herczeg Balázs TV

A TP Vision elkötelezett a legjobb európai formatervezés, a kimagasló kivitelezés és a valódi, felelősségteljes forrásból származó anyagok felhasználása mellett, így ismét a legmagasabb szakmai elismerésben részesült hét Red Dot díj elnyerésével.

A TP Vision európai, amszterdami székhelyű tervezői csapata által megalkotott, 2020 Red Dot legjobb dizájn nyertes termékei:

  • A csúcskategóriás Philips OLED855 TV - célja a tökéletes képminőség biztosítása az egyedi, merész és minimalista állvány-architektúrán keresztül.
  • A Philips Fidelio X3 (vezetékes fülhallgató) és az új Fidelio L3 (vezeték nélküli fülhallgató), amelyek a tökéletes, kompromisszum nélküli sztereó élményre lettek tervezve és olyan prémium anyagokat használnak, mint a Muirhead bőr az extra kényelem érdekében.
  • Továbbá a nyertesek közé tartozik az intelligens Philips 27 ”279C9 és a Philips 31.5” 328MIR gaming monitor is.
  • A Philips TAT8505 aktív-zajszűrős, valódi vezeték nélküli fülhallgató ideális a modern életvitelhez akár útközben is.
  • A Philips 'Core' Bluetooth hangszóró sorozat, amely Kvadrat borítással, kifejezetten modern megjelenéssel és ergonomikus kialakítással rendelkezik.

A Red Dot díjak a nemzetközi kiválósági pecsétjét jelentik a tervezés és az innováció terén. Ebben az évben több, mint 5500 nevezés történt 50 kategóriában, a világ minden tájáról. A 40 nemzetközi szakemberből álló testület több nap alatt hozta meg végleges döntését a rangos eseményen olyan kritériumok alapján, mint az innováció mértéke, a funkcionalitás, a minőség, az ökológiai lábnyom mértéke és a tartósság.

Rod White, a TP Vision tervezési igazgatója a következőt nyilatkozta:

„Büszke vagyok arra, hogy az európai székhelyű tervezőcsapatunk ismét elnyerte a formatervező közösség hivatalos elismerését. Minket a tervezési elvünk különböztet meg a versenytársaktól, valamint mi inkább a teljes termékélményre és a tulajdonos elégedettségre összpontosítunk, nem csak a teljesítményre. A díjak azt jelzik, hogy a Red Dot szakértői egyetértenek a megközelítésünkkel.

A díjnyertes termékek listája:

Philips OLED855 TV

Az OLED855 televízió a kép- és hangminőség új mércéjét határozza meg, amelyet úgy terveztek, hogy tökéletes képminőséget biztosítson egyedi, merész és minimalista kialakítással.

Az OLED855 prémium anyagokat használ, hogy meggyőző minőségével és az exkluzivitás érzetével a modern otthonok legújabb kiegészítőjévé váljon.

Philips Fidelio X3 & L3 fejhallgató


A Philips prémium márkája, a Fidelio visszatérése elhozta a vezetékes Fidelio X3 és a vezeték nélküli Fidelio L3 (az IFA kiállításon fog bemutatásra kerülni) fejhallgatókat, amelyeket a kompromisszummentes sztereó hangélmény biztosítására terveztek.

Az X3 és az L3 egyaránt egyediek mind teljesítmény, mind pedig megjelenés szempontjából. Az exkluzív formatervezésű és teljesítményű új, minimalista, mégis kiemelkedő modellek újraértelmezik a továbbfejlesztett Fidelio fejhallgatók teljesítményét.

A könnyű acélkeret, az egyedi Kradvat akusztikus szövet és a felelősségteljes forrásból származó Muirhead bőr használata alátámasztja a Philips európai formatervezési elveit, miközben a Fidelio-ra jellemző, továbbra is meggyőző teljesítményt nyújtja.

Philips TAT8505 TWS ANC fülhallgató.

A TAT8505 (az idei év során jelenik meg) nagy hangsúlyt fektet a valódi vezeték nélküli termékek prémium megjelenésére. A fekete színű, sugár irányú kidolgozással rendelkező eszköz magas minőségű és rendkívül precíz hatást nyújt a kompakt, ergonomikus kivitelnek köszönhetően.

A fejhallgató egy ékszeres dobozhoz hasonlító tokban kerül majd bemutatásra, amely tartalék akkumulátorral és megnövelt töltési kapacitással rendelkezik.

Philips Core BT hangszórók – ár és megjelenés bejelentésre vár

A Philips Core Bluetooth hangszóró sorozat három hordozható modellt tartalmaz, amelyek téglalap vázzal és finom körvonalazású sarkokkal rendelkeznek, hogy függőleges vagy vízszintes helyzetben egyaránt használhatóak legyenek; a jó minőségű, akusztikailag átlátszó szövetet pedig külön kiemeli az érintés vezérlésért felelős fémsapka - ráadásul egy hordozófogantyúval is el lettek látva.

Írta: Herczeg Balázs

Főszerkesztő-helyettes, hardver teszter