a-philips-tv-sound-bemutatta-a-2020-as-premium-teljesitmenyu-aktiv-zajszuros-fej-es-fulhallgato-kinalatat

A Philips TV & Sound bemutatta a 2020-as, prémium teljesítményű aktív zajszűrős fej- és fülhallgató kínálatát

2020. szeptember 02. Herczeg Balázs Periféria hírek

A kivételes hangminőségre, a kiváló aktív zajszűrő (ANC) teljesítményre és passzív hangszigetelésre helyezi a hangsúlyt Philips TV & Sound a három legújabb prémium teljesítményű ANC fejhallgató sorozatával: A kínálathoz két nagy teljesítményű, valódi vezeték nélküli (TWS) fülhallgató és egy, a fület teljesen befedő ANC fejhallgató tartozik.

 • A T8505 és a T5505 valódi vezeték nélküli modellek októberben jelennek meg, a H9505 fülhallgató pedig novemberben lesz elérhető.
 • A Philips egy fejlett, hibrid ANC rendszert fejlesztett ki a kiváló teljesítmény eléréséhez.
 • Nagyméretű, kiváló minőségű hangszórók a sorozat minden tagjában.
 • A TWS termékek akusztikailag testreszabott házakkal rendelkeznek a kiváló passzív zajszűrés és a kiváló hangminőség biztosítása érdekében.
 • Bluetooth 5.0 vezeték nélküli technológia a megbízható kapcsolathoz.
 • Hosszabb akkumulátor-élettartam a sorozat minden tagja esetén.
 • Két mikrofonos megoldás kristálytiszta hívás-minőséghez.
 • Gyorstöltés USB-C kábellel.
 • Érintés alapú vezérlés.
 • A Philips fejhallgató alkalmazás lehetővé teszi a hangzás személyre szabását és az előre beállított ANC módokhoz való hozzáférést.
 • A T8505 valódi vezeték nélküli fülhallgató elnyerte a 2020-as Red Dot design formatervezési díjat.

Valódi vezeték nélküli kivitelezés, megbízható teljesítmény.

Philips T8505 TWS ANC fülhallgatók.

Szín: Fekete. Elérhetőség: Októberben

A T8505 a legjobban teljesítő, valódi vezeték nélküli fülhallgató a Philips kínálatából, köszönhetően a nagy, kiváló minőségű és egyedi hangolású, 13 mm-es neodímium mágneses hangszóróinak, amelyeket a Philips a fejlett ANC technológiájával párosított - környezeti hang-érzékelési funkcióval - valamint kiváló passzív zajszűréssel rendelkezik.

A gyártó nagy erőfeszítéseket tett meg a kényelmes illeszkedés biztosításához. A T8505 egy kör alakú testtel rendelkezik, amelyben ovális formájú akusztikus csövek találhatók, továbbá három különböző méretű gumiharanggal is rendelkezik.

A legújabb Bluetooth 5.0 vezeték nélküli technológia a Google Fast Pair-rel megkönnyíti az Android eszközök keresését és párosítását. A T8505 egyszerűen használható, köszönhetően a kényelmes, érintés-vezérlésnek, amely a zeneszámok lejátszását, átugrását és szüneteltetését is lehetővé teszi. Alternatív megoldásként az gombnyomásos-asszisztens lehetővé teszi a Google Assistant, vagy a Siri használatát.

A hosszú akkumulátor-élettartam garantálja az akár 6 órás zenehallgatási időt (5 óra folyamatosan bekapcsolt ANC-vel), valamint további 18 órára elegendő kapacitást nyújt a kompakt vezeték nélküli töltő segítségével. Az USB-C csatlakozás támogatja a gyorstöltést, amely egy órás üzemidőt kínál mindössze 15 perc töltést követően.

A két mikrofonos megoldás biztosítja, hogy a hívások fogadása vagy kezdeményezése mindig kristálytiszta maradjon, az IR funkció érzékeli, amikor a fülhallgatók, ha pedig csak egy oldalt szeretnél használni, az IR-kapcsoló segítségével tetszőlegesen kiválaszthatod melyik oldali hangszóró működjön.

A fülhallgatók cseppálló, IPX4 besorolással rendelkeznek - így tökéletes választást jelentenek kültéri használatra.

Igazi teljesítmény, valódi érték

Philips T5505 TWS ANC fülhallgatók.

Szín: Fekete Elérhető: Októberben

A T5505 a prémium hangminőség és a kényelem egyedülálló találkozását kínálja megfizethető áron.

A fülhallgató a Philips fejlett ANC rendszerrel - környezeti hang-érzékelési funkcióval - a nagy és kiváló minőségű, 8 mm-es neodímium mágneses hangszórókkal, a kerek akusztikus csövekkel és három különböző méretű gumiharanggal biztosítja a megfelelő hangminőséget, kényelmet és a passzív zajszűrést.

A Bluetooth 5.0 vezeték nélküli technológia megbízható kapcsolatot nyújt, a Google Fast Pair-rel pedig egyszerűen megtalálhatod és csatlakozhatsz Androidos készülékedhez.

A T5505 egyszerűen használható, köszönhetően a kényelmes, érintés-vezérlésnek, amely a zeneszámok lejátszását, átugrását és szüneteltetését is lehetővé teszi. Alternatív megoldásként az gombnyomásos-asszisztens lehetővé teszi a Google Assistant, vagy a Siri használatát.

A hosszú akkumulátor-élettartam garantálja az akár 5 órás zenehallgatási időt (4,5 óra folyamatosan bekapcsolt ANC-vel), valamint további 15 órára elegendő kapacitást nyújt a kompakt vezeték nélküli töltő segítségével. Az USB-C csatlakozás támogatja a gyorstöltést, amely egy órás üzemidőt kínál mindössze 15 perc töltést követően.

A két mikrofonos megoldás biztosítja, hogy a hívások fogadása vagy kezdeményezése mindig kristálytiszta maradjon, az IR funkció érzékeli, amikor a fülhallgatók, ha pedig csak egy oldalt szeretnél használni, a szerep-kapcsoló lehetővé teszi, hogy bármelyik oldalt használhasd külön mono lejátszóként.

A fülhallgatók cseppálló, IPX4 besorolással rendelkeznek.

Optimális aktív-zajszűrős teljesítmény

Philips H9505 fülhallgató ANC fejhallgató

Szín: Fekete. Elérhetőség: Novemberben

A könnyű és összecsukható kivitelezésű, állítható fejpánttal és a puha fülpárnákkal rendelkező, H9505 rendkívüli kényelmet nyújt a hosszú zenehallgatáshoz és kiemelkedő zajszűrő képességgel rendelkezik meglepően jó ár/érték arány mellett.

A nagy, kiváló minőségű, 40 mm-es neodímium mágneses akusztikus hangszórók részletes és széles skálájú vezeték nélküli hangzást kínálnak, valamint támogatja a nagy felbontású hangminőséget (HRA hitelesítéssel: 24 bit/96 kHz) a mellékelt audiokábel segítségével.

A H9505 támogatja a Philips fejlett ANC rendszerét, ugyanakkor a vállalat rengeteg időt és erőfeszítést tett a fülpárnák és a tervezésénél a lehető legjobb, passzív zajszűrés elérése érdekében.

A Bluetooth 5.0 technológia mellett Google Fast Pair-rel is rendelkezik, amely egyszerű csatlakozást kínál az Androidos készülékhez.

Az érintőpanelnek köszönhetően könnyedén kezelheted a fejhallgatód egyetlen húzás, érintés vagy nyomás segítségével. Alternatív megoldásként az gombnyomásos-asszisztens lehetővé teszi a Google Assistant, vagy a Siri használatát.

A H9505 hosszú akkumulátor-élettartamot kínál 20 órás üzemidővel, - függetlenül attól, hogy az ANC be- vagy kikapcsolt állapotban van - az USB-C gyorstöltés pedig lehetővé teszi azt, hogy egyetlen 15 perces töltéssel akár 1 órás használatot biztosítson.

​​​​​​​Benoit Burette, A TP Vision termékstratégiai és tervezési igazgatója a következőt nyilatkozta: „Az új ANC sorozat a klasszikus Philips termékeket képviseli, amelyek kiváló teljesítményt, kivitelezést és minőséget kínálnak megfizethető ár mellett. Új ANC termékeink lehetővé teszik a zene szerelmeseinek, hogy megtapasztalhassák az egyértelmű előrelépést és a mindent átfogó minőséget anélkül, hogy nagyobb befektetésként kellene rájuk tekinteniük.”

Írta: Herczeg Balázs

Főszerkesztő-helyettes, hardver teszter

Hasonló bejegyzések: