a-qnap-megszunteti-a-viostor-nvr-halozati-felugyeleti-rendszerek-tamogatasat

A QNAP megszünteti a VioSTOR NVR hálózati felügyeleti rendszerek támogatását

A QNAP® Systems, Inc. ma bejelentette, hogy 2023. október 31-től megszűnik a VioStor NVR hálózati felügyeleti rendszerek összes szoftverfrissítése és technikai támogatása. A megszüntetés lehetővé teszi, hogy további erőforrásokat fordítsanak a következő generációs intelligens felügyeleti megoldások fejlesztésére.

Megjegyzések:

  1. A VioSTOR NVR-termékek továbbra is használhatók maradnak. A továbbiakban azonban nem kapnak frissítéseket, és nem lesznek jogosultak technikai támogatásra.
  2. A VioSTOR NVR-licenccsomag termékaktiváló kulcsának konverziós funkciója szintén érvénytelenítésre kerül a License Managerrel egyidejűleg.
    A felhasználóknak legkésőbb 2023. október 31-ig aktiválniuk kell licencüket.
  3. Azok, akik frissíteni szeretnék felügyeleti megoldásaikat, fontolóra vehetik a QNAP következő generációs megoldásait:
    • QVR Pro: akár 128 kameracsatornát támogat és integrálható a QVR Face intelligens arcfelismeréssel (licenc vásárlás szükséges).
  4. Előfizetés-alapú QVR Elite: akár 192 kameracsatornát támogat, előfizetési díja pedig havi 1,99 USD-től kezdődik.
  5. QVR Pro Appliance: a vadonatúj NVR sorozat beépített QVR Pro szoftverrel.


A felhasználók központilag kezelhetik az összes QNAP felügyeleti szervert, beleértve a QVR Pro és a QVR Elite szervereket a QVR Center segítségével.

  1. A „QVP” kifejezéssel kezdődő modellnevű NVR-termékeket ez a bejelentés nem érinti.

*A támogatott csatornák maximális száma a NAS-modelltől, a hálózati konfigurációtól és a kamera beállításaitól függően változhat.

A VioSTOR NVR-ek terméktámogatási állapotának és erőforrásainak megtekintéséhez, kérjük, látogass el a következő oldalra: https://www.qnap.com/go/product/legacy-nvr

Írta: Fenes Kristóf

Hasonló bejegyzések: