a-qnap-tbs-h574tx-es-tvs-h874t-elnyerte-a-ces-2024-picks-awardot-a-techradar-protol

A QNAP TBS-h574TX és TVS-h874T elnyerte a CES 2024 Picks Awardot a TechRadar Prótól

A QNAP Systems, Inc., a hálózati adattároló (NAS) megoldások globálisan vezető vállalata, örömmel jelenti be, hogy két élvonalbeli termékét, a QNAP TBS-h574TX-t a és TVS-h874T-t is elismerték és díjazták a TechRadar Pro rangos elismerésével, a CES 2024 Picks Awarddal.
A CES (Consumer Electronics Show) a világ első számú technológiai kiállítása, a CES Picks Awards pedig az iparág legvágyottabb kitüntetései közé tartozik, elismerve a fogyasztói technológia innovációját és kiválóságát. A TechRadar Pro, az egyik legelismertebb IT-média, amely mélyreható elemzéseiről és a legújabb technológiai trendekről szóló átfogó tudósításairól ismert.
A QNAP TBS-h574TX és TVS-h874T úttörő tulajdonságaival, kivételes teljesítményével és páratlan sokoldalúságával tűnt ki a versenytársak közül.

TBS-h574TX – CES 2024 Picks Award nyertes:
A QNAP TBS-h574TX egy kompakt, mégis erőteljes all-flash NASbook, videógyártó stúdióknak, valamint kis- és középvállalkozásoknak tervezve. Villámgyors teljesítményt nyújt a legújabb Intel® Core™ processzorokkal, zökkenőmentes adathozzáférést és tárolómenedzsmentet biztosítva. Egyedülálló Thunderbolt™ 4 csatlakozása és öt E1.S vagy M.2 PCIe NVMe SSD-meghajtója villámgyors multimédiás fájlszerkesztést kínál, és számos eszközzel kompatibilis.
TVS-h874T – CES 2024 Picks Award nyertes:
A TVS-h874T egy nagy kapacitású NAS, ami újradefiniálja tárolási és multimédiás lehetőségeket. 8 meghajtórekesszel érkezik, így tökéletes azoknak a tartalomgyártóknak, vállalkozásoknak és otthoni felhasználóknak, akik nagy tárolókapacitást keresnek. A 4K-videólejátszás és a valós idejű átkódolás támogatása ideális megoldássá teszi a médiaszakembereknek.

A TechRadar Pro által odaítélt CES 2024 Picks Award elismerések megerősítik a QNAP elkötelezettségét a NAS-technológia határainak feszegetése iránt. Az innovációra töretlenül összpontosítva a QNAP továbbra is biztosítja a vállalkozásoknak és magánszemélyeknek azokat az eszközöket, amelyekre szükségük van ahhoz, hogy kitűnjenek a mai adatközpontú világban.
Ha szeretnél többet megtudni a díjnyertes QNAP TBS-h574TX és TVS-h874T eszközökről, kérjük, látogass el a https://www.qnap.com/go/product?conditions=2-15 oldalra.

Írta: Fenes Kristóf

Hasonló bejegyzések: