a-raijintek-bemutatta-morpheus-ii-core-edition-vga-hutojet/2016/04/19

A Raijintek bemutatta Morpheus II Core Edition VGA hűtőjét

2016. április 19. Kocsis Bence Hűtés hírek

A Raijintek bemutatta legújabb grafikus kártya hűtőjét, a Morpheus II Core Edition modellt. A 2014-ben piacra dobott elődhöz képest a gyártó felfrissítette a VGA támogatást, így már olyan modellekre is felszerelhető, mint a Radeon R9 Fury sorozat, az R9 390 sorozat, vagy épp a Geforce GTX 980 Ti. Ez a modell azért viseli a "Core Edition" nevet, mert a csomag nem tartalmaz ventilátorokat. Ez abból a szempontból előnyös, hisz a felhasználó azt a két 120 mm-es ventilátort szereli fel rá, amelyiket csak szeretné.

A hűtőborda 254 x 98 x 44 mm-es méretekkel rendelkezik, súlya pedig 515 gramm. Maga a borda nagyon sűrűn illesztett alumínium lamellákat tartalmaz, melyekez hat darab, 6 mm vastag hőcső köt össze. Ezek a hőcsövek veszik fel a hőt a nikkelezett réz hűtőlaptól.

Maga a hűtő természetesen nem csak a hűtőbordából és a felszereléshez szükséges rögzítőkból áll, hanem a memória (akár 24 darab) és a VRM helyi hűtésére alkalmas kis hűtőbordákat és 4 darab ventilátor rögzítőt is tartalmaz. A hűtő ára egyenlőre nem ismert.

62c

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: