a-razer-bemutatja-uj-fejhallgato-termekcsaladjat-az-adaro-t/2014/01/03

A razer bemutatja új fejhallgató termékcsaládját, az ADARO-t

2014. január 03. Kocsis Bence

A Razer, a világ vezető cége a csúcsteljesítményű gamer hardverek, szoftverek és rendszerek területén, a mai napon bejelentette a Razer Adaro névre hallgató házi szórakoztató-elektronikai termékcsaládját, melyben egy sor, vadonatúj fejhallgató kapott helyet.

Az új audio termékvonal már az induláskor négy modellt tartalmaz: egy basszusokban gazdag fülhallgatót, egy analóg sztereó fejhallgatót, egy Bluetooth fejhallgatót, valamint egy DJ-stílusú fejhallgatót. A Razer Adaro család minden egyes tagjának tervezésénél különös figyelmet fordítottak a tartósságra, a kényelemre, és a zenehallgatás során a kompromisszumok nélküli hangminőségre.

A Razer Adaro sorozata jelenti a cég újabb nyitását a házi szórakoztatóipari termékek irányába. A Razer Kraken és az Electra – a Razer legkelendőbb fejhallgatói közül kettő – mind a zenére, mind a játékra voltak hangolva. Mind a négy Razer Adaro termék már előrendelhető.

[caption id="attachment_40185" align="aligncenter" width="549"]Razer Adaro Wireless Razer Adaro Wireless[/caption] [caption id="attachment_40183" align="aligncenter" width="549"]Razer Adaro DJ Razer Adaro DJ[/caption] [caption id="attachment_40184" align="aligncenter" width="549"]Razer Adaro In-Ears Razer ADARO In-Ears[/caption] [caption id="attachment_40187" align="aligncenter" width="549"]razer-adaro-stereos Razer ADARO Stereos[/caption] További információkért látogass el a www.razerzone.com oldalra.

Írta: Kocsis Bence