a-razer-kishi-v2-megjelenesevel-a-mobilos-gaming-ujra-lett-gondolva

A RAZER KISHI V2 MEGJELENÉSÉVEL A MOBILOS GAMING ÚJRA LETT GONDOLVA

2022. június 09. Kocsis Bence Android hírek

A Razer bejelentette a Razer Kishi V2 for Android eszköz megjelenését, az iPhone változat pedig hivatalosan még ebben az évben bevezetésre kerül. A bejelentés lerántja a leplet az innovatív és díjnyertes mobil játékkontroller következő generációjáról, amely a konzolminőségű irányítást és játékmenetet az okostelefonokra is elhozza. A felhőalapú játékok és a mobilplatformokon történő műsorszórás robbanásszerű terjedésével a hordozható gaming fényesebb jövő előtt áll, mint korábban bármikor, a Razer pedig a legegyszerűbb megoldást kínálja a játékosok számára, hogy bármilyen játékot maximális kontroll mellett, kompromisszumok nélkül játszhassanak.

A KATEGÓRIA LEGJOBB FEJLESZTÉSEI

A Kishi V2 új fejlesztései a Razer több mint 16 évnyi, PC-s és konzolos gaming termékek területén szerzett szakértelmére építenek, végre elhozva ezeket a fejlesztéseket a mobil/handheld játékosok számára is. A Razer díjnyertes Wolverine V2 konzolos kontrollerei által ihletett Kishi V2 ugyanazokkal a kiváló minőségű beviteli lehetőségekkel és vadonatúj taktilis mikrokapcsoló vezérlésekkel rendelkezik, így integrálva az iparág vezető fejlesztéseit a kézi/handheld gamer hardverekbe. Az új Share (Megosztás) gomb lehetővé teszi a játékosok számára, hogy villámgyorsan tökéletes állóképet vagy videoklipeket rögzítsenek, majd ezeket megosszák követőikkel és barátaikkal. A Kishi V2 két többfunkciós gombot is kapott, emellett pedig lehetőséget nyújt a vadonatúj Razer Nexus alkalmazás egy gombnyomással történő elindítására. Ezek a fejlesztések gondoskodnak róla, hogy a Kishi V2 a legújabb streamelt AAA- vagy mobilcímek játszása közben is maximális teljesítményre legyen optimalizálva.

"Az eredeti Razer Kishi a konzolos minőségű vezérléssel új kategóriát teremtett a mobiljátékok piacán, és örülünk, hogy a Kishi V2 minden lehetséges módon továbbviszi ezt az élményt.” – nyilatkozta Richard Hashim, a Razer mobil és konzol részlegének vezetője. „A Kishi V2 eszközben megtalálható élvonalbeli technológiáknak köszönhetően a játékosok a kedvenc konzolos és PC-s játékaikban megszokott látványt és játékélményt kapják, bárhol is legyenek - anélkül, hogy bármiről is le kellene mondaniuk.”c

A Kishi V2 szerkezeti kialakítása egy egyszerűsített híddal lett újragondolva, amely stabil használatot és univerzális okostelefon-kompatibilitást biztosít. Az ergonómiát előtérbe helyező Kishi V2 egy rendkívül kompakt, kényelmes markolattal rendelkezik. Ezek a tervezésbeli innovációk minden mobiljátékos számára könnyebb hozzáférést és jobb felhasználói élményt biztosítanak. A Kishi V2 maximális kompatibilitásra lett tervezve, így a jelenlegi és az idén piacra kerülő Samsung és Google Pixel telefonokkal is együttműködik majd.

„Miután közel egy évtizede készítetek mobiljátékokhoz kapcsolódó tartalmakat, bátran állíthatom, hogy a Kishi V2 a legjobb mobil játékkontroller, amit valaha használtam.” - nyilatkozta Patrick „Chief Pat” Carney, a Tribe Gaming vezérigazgatója és alapítója.

Az elődjéhez hasonlóan alacsony késleltetésű játékmenetet támogató Kishi V2 natív és felhőalapú játékvezérlést biztosít az USB-C kapcsolaton és a pass-through töltőportokon keresztül, amelyek a játék megszakítása nélkül teszik lehetővé az eszközök töltését.

RAZER NEXUS ALKALMAZÁS

A vadonatúj és teljesen integrált Razer Nexus App által hajtott Kishi V2 a maximális sokoldalúság és testreszabhatóság jegyében készült. A Razer Nexus egy gombnyomással azonnal elindul, gyors hozzáférést biztosítva a telepített játékokhoz, az azonnali YouTube vagy Facebook streamelési lehetőségekhez, a kompatibilis játékok felfedezéséhez, valamint a kontroller beállításaihoz.

Ennek a funkciókban gazdag, piacvezető mobil játékvezérlőnek a következő generációja, valamint a hozzá tartozó Razer Nexus alkalmazás már elérhető Androidra.

A RAZER KISHI V2 FOR ANDROIDRÓL

 • Gombok:
 1. Két kattintható analóg kar
 2. Egy mechanikus D-pad
 3. Négy előlapi gomb
 4. Két ravasz (L2/R2)
 5. Két ütköző (L1/R1)
 6. Két többfunkciós gomb (M1/M2)
 7. Menu (Menü) és Options (Beállítások) gombok
 8. Share (Megosztás) gomb (Razer Nexus szükséges)
 9. A Razer Nexus alkalmazás indítógombja
 • Egy állapotjelző lámpa (töltés)
 • Méretek: Magasság: 47 mm, Szélesség: 220 mm, Mélység: 117 mm
 • Súly: 284 g
 • Csatlakoztathatóság: USB Type-C
 • Okostelefon töltés: pass-through USB Type C porton keresztül
 • Mobil alkalmazás: Razer Nexus, amely a régebbi Razer Kishi alkalmazás helyét veszi át
 • Termékkövetelmények: Android 9.0 Pie vagy újabb.

Kompatibilis az alábbiakkal: Razer Phone és Razer Phone 2, Samsung Galaxy S8 / S8+ / S9 / S9+ / S10 / S10+ / S20 Series / S21 Series / Note 8 / Note 9 / Note 10 / Note 10+, Google Pixel 2 / 3 / 4 / 5 / 6, és számos más Android-eszköz.

A Razer Kishi V2 for Android már elérhető 119,99 eurós ajánlott fogyasztói áron. 


Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: