a-razer-piacra-dobta-a-wolverine-v2-pro-kontrollert

A razer piacra dobta a WOLVERINE V2 PRO kontrollert !

2022. november 13. Kocsis Bence Periféria hírek

A Razer bejelentette a Wolverine V2 Pro-t, egy funkciókban gazdag, vezeték nélküli profi gamer kontrollert PS5 konzolokra és PC-re. Az egyebek mellett Razer HyperSpeed Wireless és Razer HyperTrigger technológiákkal, Razer Mecha-Tactile akciógombokkal, nyolcutas mikrokapcsolós D-Paddal, és 6 darab, szabadon konfigurálható gombbal rendelkező új Razer Wolverine V2 Pro tökéletes teljesítményt és irányítást kínál a felhasználók számára.

"A Razer Wolverine V2 Pro a sebesség és a pontosság teljesen új szintjét hozza el a kompetitív játékokba." - nyilatkozta Richard Hashim, a Razer mobil- és konzolrészlegének vezetője. "Mindaz megtalálható benne, amire a szenvedélyes konzolos és PC-s játékosoknak szükségük van ahhoz, hogy a legjobbat nyújthassák."


A Razer Wolverine V2 Pro optimális sebességre és irányíthatóságra lett tervezve. A következő generációs, vezeték nélküli profi kontroller Razer Mecha-Tactile akciógombokkal rendelkezik, amelyek működtetési távolsága mindössze 0,65 mm, ami 35%-kal rövidebb, mint az átlagos membrános kontrollerek gombjainak működtetési távolsága, így gyorsabb gombnyomásokat és jobb tapintási élményt nyújt, hogy minden bevitel jól érezhető legyen.

A verekedős játékokhoz szükséges - egyértelmű és precíz - irányítást biztosító 8-utas mikrokapcsolós D-Pad segítségével a játékosok a mikrokapcsolók minden egyes lenyomását hallhatják és érezhetik, ezáltal pedig pontos és szándékolt mozdulatok válnak lehetővé, még a legbonyolultabb kombók végrehajtása közben is.

A Razer HyperTrigger technológiájával továbbfejlesztett Wolverine V2 Pro hátsó ravaszai tökéletesen megfelelnek a versenyjátékok és az FPS-műfaj rajongói által támasztott igényeknek. A HyperTrigger használatával a játékosok a versenyjátékokban a gyorsulást biztosító, folyamatos, teljes tartományt felölelő „ravaszhúzásokról” a villámgyors végrehajtáshoz szükséges hirtelen kattintásokra - amelyek a Razer népszerű játékegereinek működtetéséhez hasonlatos érzést nyújtanak - válthatnak.

Hat darab szabadon konfigurálható gombjával, valamint cserélhető hüvelykujjsapkáival a Razer Wolverine V2 Pro számos egyéni elrendezést kínál, amelyek minden játékstílushoz kiválóan illeszkednek. A játékosok 4 extra ravaszhoz és 2 extra ütközőhöz rendelhetik hozzá az általuk választott parancsokat, emellett pedig 2 további hüvelykujj sapkával alakíthatják kedvükre a kontrollert, attól függően, hogy inkább sebességre vagy pontosságra vágynak épp.

A további személyre szabhatóság érdekében a kontrollert a Razer Chroma RGB technológiája hajtja, amely az iOS és Android operációs rendszerekre elérhető Razer Controller alkalmazáson keresztül több mint 16,8 millió színlehetőséget, valamint változatos fényhatásokat kínál.

Annak érdekében, hogy még jobban megfeleljen a kompetitív játék támasztotta igényeknek, a Razer Wolverine V2 Pro a Razer HyperSpeed Wireless technológiáját is megkapta, amely háromszor gyorsabb bármely más vezeték nélküli gamer technológiánál. Az ultragyors, 2,4 GHz-es vezeték nélküli kapcsolatról a csomagban megtalálható USB Type-A adapter gondoskodik, melyen keresztül a kontroller PS5 konzolokon és PC-n is egyenletes, alacsony késleltetésű teljesítményt biztosít.

A Wolverine V2 Pro már elérhető 299,99 eurós ajánlott fogyasztói áron. További információkat a gyártó oldalán találtok. 

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: