a-roccat-bemutatta-a-vulcan-tkl-pro-bliientyuzetenek-feher-valtozatat

A ROCCAT bemutatta a Vulcan TKL PRO bliientyűzetének fehér változatát

2021. október 24. Kocsis Bence Periféria hírek

A ROCCAT bemutatta a Vulcan TKL PRO billentyűzetének Aectic White változatát, mely újabb taggal bővíti a gyártó gamer periféria sorozatát. A ROCCAT még 2018-ban a taivani Computexen mutatta be első Vulcan mechanikus billentyűzetét, melyen Titan Tactile kapcsolók voltak, majd 2019-ben a Titan Speed kapcsoló is megérkezett. 

2020 szeptemberében a ROCCAT egy új, Titan kapcsolókkal és kisebb kialakítású billentyűzettel jelentkezett. Ez a billentyűzet komoly előnyt jelentett a normál megoldásokhoz képest, hisz akár 40-eszer gyorsabb kapcsolókkal rendelkezett, emellett az élettartam is kiemelkedő volt. A Vulcan TKL Pro White a Vulcan Pro új, TKL változata, mely elegáns külsővel rendelkezik, aminek egyik alapköve a szálcsiszolt alumínium fedlap. 

Az innovatív dizájn és a technológia együttesen jelenik meg a billentyűzetben. A Titan kapcsolók gondoskodnak a sebességről, reakciókészségről, miközben maghagyja a jellegzetes billentyűleütés érzetét. Az új kapcsolók akár 100 millió leütést és elviselnek, így garantált azok hosszú élettartama. A kisebb méret lehetővé teszi a játékosok számára, hogy kényelmesebben játszhassanak, nagyobb szabadságot élvezhessenek az egér használatánál. A fonott USB-C kábel levehető, így a billentyűzet könnyebben szállítható. Az alacsony profil is a kényelemért felel, a laposabb kivitelen a kéz nem fárad el annyira, mint egy több cm magasd megoldáson. A világítás természetesen itt is rendelkezésre áll a ROCCAT AIMO személyében és a ROCCAT Swarm segítségével szinkronizálható más eszközökkel. 

A Vulcan TKL Pro White már előrendelhető 159,99 dolláros áron és 2021 december 6-án lesz először elérhető.  

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: