a-roccat-bemutatta-kone-pro-es-kone-pro-air-egereit

A ROCCAT bemutatta Kone Pro és Kone Pro Air egereit

2021. április 26. Kocsis Bence Periféria hírek

A ROCCAT bemutatta Kone PC-s egér sorozatának két legújabb tagját, a Kone Pro És Kone Pro Air modelleket, melyek a Kone PC-s játékegerek jellegzetes tulajdonságait a hihetetlenül gyors Titan Optical Switch technológiával ötvözik. A ROCCAT 2007-ben jelentette be Kone egerét, mely 2008-ban került a boltok polcaira és az eSport-ok alapvető perifériájává vált. 13 évvel később , a több mint 10 éves kutatás, kísérletezgetés után, melyek az ergonómiára és funcionalitásra egyaránt hatással voltak, megérkezett a Kone Pro sorozat, mely a Kone Pro Air esetében Arctic White és Ash Black színben válik elérhetővé. Az újdonságok május 16-án lesznek először elérhetőek. A Kone Pro 70 fontos ajánlott fogyasztói áron kerül a boltok polcaira, míg a Kone Pro Air-ért 120 fontot kérnek majd el. Az előrendelés világszerte megkezdődött. 

"Az új Kone Pro sorozat a legújabb, úttörö szolgáltatásokkal egészíti ki a rajongók által kedvelt kialakítást, hogy versenyképessé tegye a játékosokat" - mondta René Korte a ROCCAT alapítója és a Turtle Beach PC-perifériák vetérigazgatója. "A ROCCAT sikertörténete az első Kone egérrel kezdődött, így amikor nekiálltunk a legismertebb egerünk újratervezéséhez, izgatottan vártuk, hogy az elkészült elkészüljön, amely felülmúlja az eddigi megoldásokat. Ez nem volt könnyű feladat, azonban bátran kijelenthetjük, hogy az új Kone Pro sorozat az eddigi legjobbunk."

A ROCCAT Kone Pro egerek bevezetése egy új fejezetet jelent a Kone töreténetében, mivel az újradefiniált forma egyensúlyt teremt a Kone AIMO és Kone Pure teljesítménye között. A Kone alakjának fejlődésén túl a Kone Pro egerek a ROCCAT Titan Optical Switch technológiával is büszkélkedhetnek, mely kiváló kattintásérzetet ad és akár 100x gyorsabb reakciót jelent, mint a mechanikus kapcsolóval ellátott versenytársak. A Kone Pro egerek rendelkeznek a Titan Wheel Pro technológiával is, mely az alumínium kerettel kiegészítve a görgetés a kattintás és a sebesség terén prémium érzetet ad a játékosoknak. A sima, hőzezelt PTFE felület biztosítja a folyamatos mozgást minimális súrlódássaL. A Kone Pro és Kone Pro Air a ROCCAT egyedi tervezésű méhsejtes belső vázát kapta, mely könnyebb súlyt biztosít. Ennek eredményedképp a Kone Pro mindössze 66 gramm, míg a Kone Pro Air is csak 75 gramm, ami a legkönnyebb játékegerek kategóriájába sorolható. A Kone Pro egerek a ROCCAT Owl-Eye 19K dpi optikai szenzorát kapták. A nagy teljesítményű érzékelő lehetővé teszi a játékok alatt a szükséges precíz mozdulatokat. A zökkenőmentes mozgást a PhantomFlex kábel garantálja a Kone Pro esetében, míg a Kone Pro Air vezetéknélküli kivitele további szabadságot biztosít. A Rapid Charge funkció 5 órás játékmenetet kínál mindössze 10 perc töltési idővel, míg a Stellar Wireless több , mint 100 órányi folyamatos játékidőt tesz lehetővé teljes feltöltés esetén. Mindkét modell megkapta az AIMO RGB világítási képességeit, mely szinkronizálható az AIMO kompatibilis termékekkel a többeszközös megvilágítási minták érdekében. 

További információkat a gyártó oldalán találtok.

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: