a-rog-meghirdeti-a-dayonewithrog-vissza-az-iskolaba-kampanyt

A ROG meghirdeti a „#DayOnewithROG” vissza az iskolába kampányt

2022. szeptember 26. Herczeg Balázs Külvilág Hírek

A Republic of Gamers (ROG) büszkén jelent be egy új csomagpromóciót az iskolakezdési szezonra. Azok az ügyfelek, akik a promóciós időszakban vásárolnak 2022-es ROG laptopot, ingyenesen kaphatnak egy ROG-os Iskolakezdési-csomagt, a további közösségi média versenyek győztesei pedig digitális ajándékokkal gazdagodhatnak. A #DayOnewithROG kampány kapcsán további információkért érdemes ellátogatni a hivatalos weboldalra: https://www.dayonerog.com/hu-HU/tags

Áll készen már az első napon

A számítógépek évről évre egyre inkább szükségessé váltak az osztálytermekben és az előadótermekben, ezért a szülőknek és a diákoknak a tanév kezdete előtt érdemes felmérni, hogy szükség lehet e egy új eszközre. A ROG úgy tervezte meg a #DayOnewithROG promóciót, hogy illeszkedjen az iskolába tartó vásárlási szezonhoz, és segítse ügyfeleit a megfelelő laptop megtalálásában, hogy tökéletesen induljon az első nap.

A ROG emellett kiegészítő csomagot is kínál a promócióban résztvevő laptopok vásárlásához, melyek nem csak az iskolakezdést segítik, hanem az osztályterem legmenőbb gamere címet is megszerzik a tulajdonosnak. Az EMEA régióban a Team ROG 24 influenszere népszerűsíti a kampányt, akik sokoldalúságok mellett mindannyian imádnak játszani.

"A legújabb technológiák óriási áttörést értek el a számítógépiparban – különösen a gamer laptopok szegmensében. Ennek tanúi voltunk az elmúlt néhány évben" – mondta Jeff Lo, az ASUS kelet-EMEA fogyasztói szegmensének vezérigazgatója. „Nagy boldogsággal tölt el, amikor látom, hogy egyre többen használják ezeket a csodálatos vékony és nagy teljesítményű számítógépeket a mindennapi életükben és örömömre szolgált elindítani a #DayOnewithROG promóciót a régió diákjai számára!"

Válassz kilenc Intel által hajtott ROG laptop közül

Minden diáknak más-más igényei és preferenciái vannak a számítógépet illetően. Egyesek feldolgozási teljesítményt igényelnek a tartalomkészítéshez és a STEM-tanfolyamokhoz, míg mások azt remélik, hogy minden késés nélkül játszhatnak – akár szabadidejükben, akár egy egyetemi esport csapat tagjaként. A vásárlási útmutatót kereső diákok számára a ROG kifejlesztett egy algoritmust, amely a tanulók igényei alapján ajánlja világszínvonalú laptopjainkat. A felhasználók legfeljebb három funkciót választhatnak az eszközből, például az egész napos kitartást, a tartalomkészítést vagy a könnyű dizájnt, és megkaphatják a számukra ajánlott 2022-es gamer laptopot – videókkal, specifikációkkal és vásárlási linkkel.

A ROG megbízható laptopválasztéka tökéletes azoknak a tanulóknak, akiknek új gépre van szükségük az iskolába. A promócióban kilenc Intel processzorral működő ASUS gaming laptop vesz részt: ROG Strix SCAR 15, ROG Strix SCAR 17, ROG Strix SCAR 17 SE, ROG Zephyrus M16, ROG Flow Z13, ASUS TUF Dash F15 és ASUS TUF Gaming F15/F17.

Szerezd be az iskolakezdési csomagot

Az ASUS Estore-on keresztül történő vásárlás esetén a promóciós kódot megadó vásárlók a Team ROG School Set Promotion kiegészítőcsomagot is megkapják, amíg a készlet tart. A csomag tartalmaz egy hátizsákot, jegyzetfüzetet, egéralátétet, tollat, termosz kancsót, gamer sleeve-et és egy pólót, amiket a rendelés után kapnak meg.

A diákok a #DayOnewithROG nyereményjátékban is részt vehetnek, ha megosztják élményüket a helyi ROG közösségi média platformokon, megjelölik három barátjukat a megjegyzésekben, és használják a #DayOneWithROG hashtaget. A nyertesek digitális játékajándékokat kapnak, amelyek országonként változhatnak. A felhasználók 2022. október 18-ig nevezhetnek.

A #DayOnewithROG kampány kapcsán további információkért érdemes ellátogatni a hivatalos weboldalra: https://www.dayonerog.com/hu-HU/tags

Írta: Herczeg Balázs

Főszerkesztő-helyettes, hardver teszter

Hasonló bejegyzések: