a-scuf-gaming-bemutatta-scuf-envision-pc-re-szabott-controller-csaladjat

A SCUF Gaming bemutatta SCUF Envision, PC-re szabott controller családját

2023. október 13. Kocsis Bence Periféria hírek

A SCUF Gaming bemutatta új PC kontroller családját, a SCUF Envision-r, melyet kifejezetten PC játékosok számára alkotott meg. Az új család példátlan testreszabhatósággal és számos technológiai újítással rendelkezik. A páratlan szintű vezérlést kínáló SCUF Envision a szokásos vezérlőkhöz képest 11 további bemenettel rendelkezik, így a tátékosok egyedi játékstílusuknak megfelelő vezérlőelrendezést hozhatnak létre és minden vezérlőelrendezést könnyen elérnek, amikor az számukra szükséges. 

"Az a víziónk, hogy azon PC-játékosoknak a legjobb élményt nyújtsuk , akik úgy döntenek, hogy kontrolleren játszanak kedvenc játékaikkal" - mondta Bertrand Chevelier, a SCUF Gaming general menedszere. "Az Envision előtt a játékosok megelégedtek a nem PC-re optimalizált vezérlők teljesítményével. Most, az Envision segítségével jobb irányítást és gyorsabb reakciókat biztosítunk , mindezt PC-re szabott platformon." 

A sokoldalúságát mutató SCUF Envision 5, teljesen programozható G-gombot kínál, melyekkel könnyedén hozzáférhetnek a játékosok a parancsikonokhoz. Ezen kívül a kontroller két SAX gombbal is rendelkezik, melyek lehetőséget adnak a játékkonfiguráció bővítésére, melykez hozzájön még a négy integrált hátsó lapát. 

A SCUF Envision innovációja a mechanikus ABXY és D-Pad gombok használata. A SCUF Envision Pro esetében a játékosok kiihasználhatják az állítható ravaszok előnyeit és lehethetőségük lesz kattintás és teljes ravasztartommány között választani. A Corsair Slipstream technológiának ksözönhetően a kapcsolat szupergyors a kontroller és a PC között. 

A SCUF Envision zökkenőmentesen integrálódiik a Corsair iCUE szoftverébe , ezzel megteremtve a tesztreszabási lehetőségek széles palettáját, beleértve az RGB világítást. A Windows 10-től felfelé kompatibilis SSCUF Envision 129,99 dolláros áron, míg az Envision Pro 179,99 dolláros áron startolt el. További információkat a gyártó oldalán találtok. A szín és dizájn variációk később érkeznek...

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: