a-seasonic-bemutatta-uj-magflow-120-argb-ventilatorat

A Seasonic bemutatta új MagFlow 120 ARGB ventilátorát

2023. november 19. Kocsis Bence Hűtés hírek

A Seasonic bemutatta MagFlow 120 ARGB ventilátorát, mely egy újszerű megoldás a stílus és a modularitás szempontjából. A ventilátorok oldalain mágneses rögzítési pontok kerültek elhelyezésre , melyek meggyorsítják a telepítési időt és  A telepítési időt gyorsító és megjelenést javító rögzítők használatával nincs szükség kábelek elvezetésére a ventilátorok között. A MagFlow ventilátorok a kiváló minőségű érzést tartós anyagok és finom esztétikai részletek használatával érik el. 

A ventilátor rendkívül csendes és hatékony működéséről az FDB (Fluid Dynamic Bearing) csapágyak gondoskodnak. Az alacsony vibrációnak köszönhetően csökkentik a lapátok elhajlását, ezáltal gondoskodnak a hosszú élettartamról. Az LCP (Liiquid Crystal Polymer) anyagból készült 9 lapát tovább javítja a forgásstabilitást, maximalizálja a légáramlást, növelve a hatékonyságot és csökkentve a zajt.  

A ventilátor 2000 RPM-es maximális fordulatszámmal rendelkezik, miközben 30,155 dBA zajszintet produkál 49,47 CFM légszállítás mellett. A MagFlow rejtett ARGB világítást kapott, ami 26 db egymástól függetlenül működő fénygyöngyöt kapott, melyek két különálló füzéren helyezkednek el. 

A MagFlow 120 ARGB 2024 első negyedévétől lesz elérhető. Két változatban férhetünk majd hozzá, az egy ventilátoros csomagért 33,90 eurót kér el a gyártó, míg a 3 ventilátoros kit 99,90 euróba kerül majd. 


Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: