a-sharkoon-bejelentette-rev300-white-szamitogephazat

A Sharkoon bejelentette REV300 White számítógépházát

2023. október 24. Kocsis Bence Gépház hírek

A Sharkoon piacra dobta REV300 közepes toronyházának fehér köntösbe bújtatott változatát, mely az alap változathoz hasonlóan 90 fokkal elforgatott alaplai tálcát használ, így a fő komponensek helyzete is 90 fokkal eltér a megszokotthoz képest. Az edzett üveg oldallap is eltér a hagyományos megoldásoktól, hisz a ház jobb oldalára került. Ezen felül az REV300 hét darab előre telepített RGB ventilátort is kapott. 

Fekete megfelelőjéhez hasonlóan tehát a ventilátor felszereltséggel nem lesz baj. Az előlapi panel mögött három darab címezhető, 140 mm-es RGB ventilátor kapott helyet. A hátlapi panelen három darab 120 mm-es légkavaró található, valamint egy további 120 mm-es modell került a felső panel alá. Ha a léghűtés helyett a folyadékhűtést preferáljuk, akkor lehetőség van hátul egy 360 mm-es radiátor beszerelésére, valaint elől egy 420 mm-es megoldás elhelyezésére, feltéve, ha a bordavastagság nem haladja meg a 3,2 cm-t, hossza pedig a 46,5 cm-t. 

A 90 fokban elforgatott alaplapi tálca szokatlan konfigurációt teremt, ami az oldalsó üveglapon keresztül stílusos megjelenést biztosít. A fekete változathoz hasonlóan az REV300 White is ideális választás a felsőkategóriás hardverek számára, így akár egy 34,5 cm hosszúságú grafikus kártya is beszerelhető, ráadásul léghűtéses processzorhűtő esetében 17,7 cm-es magasságig mehetünk el. A ház elején egy USB Type-C port gondoskodik a modern és gyors adatátvitelről, de a kompatibilitás érdekében további 4 USB Type-A port is rendelkezésre áll. 


A Sharkoon REV300 White már elérhető 159,90 eurós ajánlott fogyasztói áron. További információkat a gyártó oldalán találtok. 


Írta: Kocsis Bence