a-sharkoon-bemutatta-1337-rgb-xl-es-xxl-egerpadjait

A Sharkoon bemutatta 1337 RGB XL és XXL egérpadjait

2018. november 22. Kocsis Bence Periféria hírek

A Sharkoon a már meglévő népszerű, 1337 RGB L egérpadja után bejelentette a 1337 RGB XL és XXL méretű változatokat is. A rugalmas textilfelülettel ellátott „szőnyegek” kényelmes használatot és hosszú élettartamot biztosítanak. Úgy lettek megalkotva, hogy az egér akadály nélkül, könnyedén csúszhasson a felületén. Annak érdekében, hogy a legnagyobb csaták közben se zavarjon meg bennünket semmi, gumírozott alsó részt kaptak az egérpadok, így nem tudnak elmozdulni.

Az egérpadok rendelkeznek RGB világítással. A LED-ek a „szőnyeg” oldalába lettek beépítve, melyek átlátszó nylon-al lettek hozzávarrva a padhoz. , hogy minél inkább illeszkedjenek az egérpadhoz, de láthatók legyenek. Az egérpadot az RGB spekrum bármelyik színével kivilágíthatjuk, de lehetőség van három különböző megvilágítási mód kiválasztására a vezérlőgombok segítségével.


Az egérpadok mindössze 3 mm vastagok, így kimondottan alacsony profilúnak számítanak. A korábban megjelent és a most bemutatott modell között csak a szélességben és hosszúságban láthatunk különbséget, így kiválaszthatjuk, hogy melyik méret megfelelő számunkra.


Az L-es méret 359 x 279 mm-es méretekkel rendelkezik, az XL változat ennél cseppet nagyobb, 450 x 380 mm-es. Aki a billentyűzete és az egere alá is szeretné az újdonságot, azok számára a 905 x 425 mm-es XXL méret lehet megoldás.

A két nagyméretű egérpad már elérhető. A 1337 RGB XL-ért 27,99, míg a 1337 XXL-ért 34,99 eurót kérnek el.

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: