a-sharkoon-bemutatta-light2-200-ultrakonnyu-testre-szabhato-gamer-egeret

A Sharkoon bemutatta Light² 200 ultrakönnyű, testre szabható gamer egerét

2020. január 27. Kocsis Bence Periféria hírek

A Sharkoon bemutatta Light² 200 egerét, mely egy ultrakönnyű gamer megoldás a maga 62 grammos súlyával. Az egér egy kiemelkedően precíz szenzort kapott, melynek felbontása 16000 DPI, emellett egy rugalmas textil kábel és öt PTFE anyagból készült tappancs is gondoskodik a kényelemről. A Light² 200 ennek eredményeképp tökéletesen alkalmas játékra és munkára olyan esetben ha a pontosság és a sebesség is egyaránt cél. 

A Light² 200 méhsejt kialakítású mely a felső, oldalsó és alsó részre terjed ki. Ez a kialakítás teszi lehetővé, hogy az egér mindössze 62 gramm, amely az egeret az egyik legkönnyebb gamer megoldássá teszi. A méhsejt kialakítású felső rész lecserélhető egy zárt elemre a mágneses rögzítési technikának köszönhetően. Az egérhez három további DPI gomb tartozik, melyek különböző méretűek és színűek. Mind a görgő, mind az egér hátsó része RGB világítással rendelkezik, mely testreszabható. A világítás állításához szükséges szoftver a gyártó oldaláról letölthető, ahol a gombok és DPI profilok is konfigurálhatók.  

A már említett 16000 DPI meglétét a PixArt 3389 optikai szenzor biztosítja. A DPI-t 6 módban lehet kapcsolni az eltérő szituációkhoz és követelményekhez. A tartósságról Omron mikrokapcsolók gondoskodnak, melyek akár 20 millió kattintást is kibírnak.  

A Light² 200 50 dolláros ajánlott fogyasztói árcédulát kapott. További információkat a gyártó oldalán találtok. 

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: