a-sharkoon-bemutatta-light2-s-ultrakonnyu-gamer-egeret

A Sharkoon bemutatta Light² S ultrakönnyű gamer egerét

2020. december 06. Kocsis Bence Periféria hírek

A Sharkoon nemrégiben bemutatta Light² S gamer egerét, mely ultrakönná súlya miatt korlátlan mozgásszabadságot biztosít, emellett teljesen szimmetrikus kialakítása miatt jobb és bal kezesek számára is használható. Az egér teljesen szimmetrikus kialalakítású, hisz nem csak a forma, de még a gombkiosztás is a a jobb és a balkezesek számára biztosít egyenlő feltételeket, hisz a hüvelykujj gombok mindkét oldalon megtalálhatók. A Light² S hű marad a termékcsaládhoz, így ugyanúgy megkapta a mégsejtes kialakítású házat, mint az elődök. A kijuggatott háznak köszönhetően az egér súlya mindössze 78 gramm. A könnyített ház és a tollkönnyű súly ellenére az egér robusztus, a gyártó garantálja, hogy hosszú évekig hű társunk lesz a játékokban. A könnyed mozgást tovább segíti a PTFE-ből készült talpak megléte, mely jól használható minden felülettel rendelkező egérpadon. 

Az egér beljesében egy PixArt PAW3327 optikai szenzor kapott helyet, mely 6200 DPI maximális felbontással rendelkezik. A felbontás a Light² S szoftverén belül 5 lépcsőben állítható, így használat küzben kiválasztható, épp melyik DPI beállítás az, amire épp szükségünk van. Az egér egy körbefutó RGB zónát kapott, melynek világítása a szoftver segítségével ugyancsak testreszabható. A világító zónák számát tovább növeli a ház belsejébe elhelyezett Sharkoon logó, melynek fénye kiszűrődik a méhsejt alakú bevágások alól. 

A Light² S mellett érdemes megemlíteni a Light² 200 White Edition modellt, mely 62 grammos súlyával nemcsak a világ legkönnyebb egerei közé tartozik, de a 16000 DPI felbontású optikai szenzorának köszönhetően rendkívüli pontossággal bír. A Light² 200 White Edition 5 PTFE-ből készült tappancsal rendelkezik, ami megkönnyíti a használatot, emellett az e-sportolók számára létrehozott moduláris kialakítás variálható külsőt biztosít.  

A Sharkoon Light² S 25 eurós ajánlott fogyasztói áron érhető el, míg a Sharkoon Light² 200 White Edition-t 50 euróért tudjuk beszerezni. További információkat a gyártó oldalán találtok. Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: